Vi är skillnaden mellan städat och rent

Vi vet att rena lokaler höjer upplevelsen av din verksamhet och skapar trygghet för alla. Med över 40 år i branschen erbjuder vi kvalitetssäkrad städning och service av din fastighet. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Halmstad, Linköping, Norrköping och Nyköping.

Vi skräddarsyr våra tjänster utifrån dina behov och utför regelbundet underhåll och skötsel av din fastighet. Med rätt omvårdnad kan du minska såväl kostnaderna som öka trivseln i din fastighet.

Lokalvård

Rent och hygieniskt har kanske aldrig varit viktigare än nu. Vi skräddarsyr våra städtjänster utifrån dina behov och ser till att dina lokaler är fräscha från golv till tak. Exempel på våra tjänster är dagligt städ, storstädning, golvvård, fönsterputs, gardintvätt, entrémattor mm.

Arbetsplatsservice

Vi kan även erbjuda kaffemaskiner, frukt, vatten, växtservice, kontorsmaterial, vaktmästeri, avfallshantering, reception & konferensservice som komplement till våra lokalvårdstjänster.

Flytt- och byggstädning

Finns det något bättre än en ren och fräsch start? Eller en clean exit. Kontakta oss för professionell byggstädning efter ny– och ombyggnation av din fastighet. Vi erbjuder även entreprenad- och renoveringsstädning.

Har du en kontorsfastighet, en fastighet inom besöksnäring, handel, vård & omsorg eller industri som behöver extra omvårdnad – tveka inte att höra av dig till oss! Läs mer om våra tjänster och erbjudanden här på miabab.se eller kontakta oss direkt på:

08-510 011 00