Ny hygienutbildning stärker MIABs position

MIAB lanserar en ny intern hygienutbildning för att ytterligare stärka sina medarbetare och företaget inom vård- och omsorgssektorn. Alla som genomför utbildningen certifieras vilket innebär ytterligare en kvalitetsstämpel för MIABs kunder framåt.

Syftet med hygienutbildningen, som är en av delarna i MIABs utbildningsplattform MIAB Learning, är att paketera all den erfarenhet och specialistkompetens MIAB byggt upp genom åren i en pedagogisk utbildning som säkrar kvaliteten och skapar förutsättningar för företagets alla lokalvårdare.

– Vad vi vet så är det en unik utbildning för rengöring i vårdmiljöer och grunden för utbildningen är hämtad från SRY och Basala Hygienrutiner. Denna praktiska såväl som teoretiska kunskap stärker vår personalstyrka och kommer att resultera i en ännu bättre leverans, välmående personal och nöjdare kunder, säger Ulf Sjöberg, Affärsområdeschef Vård & omsorg.

MIAB har lång erfarenhet och specialistkompetens inom rengöring för vård- och omsorgssektorn. Genom den nya hygienutbildningen stärker man sin position i branschen ytterligare. 

– Vi satsar, växer och tar kontinuerligt ny mark i branschen. En av de viktigaste byggstenarna i vår fortsatta utveckling av företaget är kontinuerlig kompetensutveckling och MIAB Learning är en långsiktig satsning för att skapa bästa möjliga förutsättningar för alla medarbetare att lyckas i sina roller, säger VD Richard Toppar.

För mer information kontakta:

Richard Toppar, VD
richard.toppar@miabab.se
070-335 53 45

Ulf Sjöberg, Affärsområdeschef Vård & Omsorg
ulf.sjoberg@miabab.se
070-919 22 22