MIAB AB vinner stor upphandling


Affären omfattar sex närsjukhus samt Locums huvudkontor, del lokalvård syd, till ett årsvärde om 27 miljoner kronor. Från och med 1: a september 2022 tar MIAB AB över ansvaret för lokalvårdsverksamheten för uppdraget som sträcker sig över fyra år med en takvolym under avtalstiden på 210 miljoner. 

– Vi är specialister inom vård- och omsorgssektorn och detta är ett område som vi kontinuerligt växer inom. Därför är det extra glädjande att vinna detta stora och prestigefyllda uppdrag och vi ser fram emot ett gott samarbete med Locum. Givetvis stärker detta även ytterligare vår position i branschen, säger Richard Toppar, vd på MIAB.

MIAB har flertalet stora uppdrag inom vård- och omsorgssektorn på meritlistan sedan tidigare, bland annat Danderyds sjukhus, Södersjukhuset och Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och Huddinge. Inom MIAB ser man fram emot det nya uppdraget och Ulf Sjöberg, Affärsområdeschef Vård & omsorg, säger så här om det nya uppdraget:

– Vi ser verkligen hedrade över att få detta uppdrag och ser fram emot att få starta upp, driva och utveckla lokalvården inom Locum framöver. 

För mer information kontakta:

Richard Toppar, VD
richard.toppar@miabab.se
070-335 53 45

Ulf Sjöberg, Affärsområdeschef Vård & Omsorg
ulf.sjoberg@miabab.se
070-919 22 22