MIAB vinner upphandling avseende lokalvård på Liseberg

Bildkälla: Lisebergs mediabank

Tidigare i år tilldelades MIAB ett stort lokalvårdsuppdrag för Göteborg Stads räkning, område centrum. I ett led av det avtalet har nu MIAB fått förtroendet att sköta lokalvården på nöjespaken Liseberg i Göteborg. Affären innebär ett uppskattat årsvärde på cirka 18 miljoner och avtalet löper tom 2026.

MIAB tar över ansvaret för lokalvårdsverksamheten på Liseberg från och med 1:a februari 2023.

– Det är ett komplext och roligt uppdrag som stärker vår närvaro och position ytterligare i Göteborg. Det känns fantastiskt att få samarbete med Liseberg och vi ser fram emot ett gott samarbete, säger Richard Toppar, VD MIAB AB.

Det är hedrande att vi fått detta uppdrag, och vi ser fram emot att driva och utveckla lokalvården på Liseberg under flertalet år framåt, säger regionchef Mirela Muharemovic.

Pär Lerjebo Avdelningschef Parkmiljö och ansvarig på Liseberg säger så här:

Vi på Liseberg ser fram emot ett bra och tryggt samarbete med MIAB. Då Liseberg besitter en utmanande komplexitet i vårt städuppdrag, här ska städas bland annat fast food enheter, restauranger, butiker, kontor, omklädningsrum, spel, toaletter, attraktioner och fönsterputsning, så är det viktigt för oss att ha en leverantör som kan omhänderta ett sådant komplext uppdrag, och det är vi övertygade om att vi får med MIAB, ett företag som har erfarenhet och organisation att säkra vårt behov. Vi hälsar MIABs team välkomna till Liseberg.

För mer information kontakta:

Richard Toppar, VD MIAB AB
richard.toppar@miabab.se
070-335 53 45

Mirela Muharemovic, Regionchef Syd
mirela.muharemovic@miabab.se
070-160 02 07