MIAB Gruppen stärker koncernen med en försäljningsdirektör

MIAB Gruppen utökar genom att anställa Stefan Forsgren som försäljningsdirektör för koncernen. Att stärka koncern ledningen med ytterligare spetskompetens inom försäljning är ännu ett steg i att samla koncernens totala erbjudande på marknaden.

Stefan kommer närmast från Sodexo där han varit ansvarig för den operativa verksamheten inom sjukvården och äldreomsorgen i Sodexo i Sverige och i Finland.

Stefan har lång erfarenhet och en gedigen kunskap från branschen och vi ser fram emot att välkomna honom till oss, säger Richard Toppar, VD på MIAB.

Stefan Forsgren har dessutom lång erfarenhet av försäljning till såväl offentlig som privat marknad och har varit ansvarig för tillväxt och försäljning på Sodexo i många år i rollen som försäljningsdirektör.

Jag ser verkligen fram emot att ansluta till MIAB Gruppen och att få bidra till att utveckla verksamheten, säger Stefan Forsgren.

Stefan tillträder rollen som Försäljningsdirektör för MIAB Gruppen den 3 oktober 2022.

För mer information kontakta:
Richard Toppar, VD
richard.toppar@miabab.se
070-335 53 45

OM MIAB AB

MIAB är branschens största familjeägda bolag. Professionell städning och arbetsplatsservice med omtanke är vår kärnverksamhet. Varje kund är lika viktig och vi månar om en löpande dialog och ett personligt bemötande i varje kontakt. Företaget grundades 1979 vilket gör att vi har en gedigen kunskap och erfarenhet av uppdrag från kunder inom de flesta branscher och verksamheter, bland annat vårdsektorn, skolor, förskolor, kontor, hotell, muséer, butiker, gallerior och köpcentrum. Vi är drygt 3 000 medarbetare och koncernen omsätter ca 1,1 miljard årligen. Våra två huvudkontor ligger i Stockholm och Åbo och vi har ett flertal lokalkontor i Sverige och Finland.  Läs mer på miabab.se