N-Clean

Städtjänster för ett rent och fräscht välbefinnande

När allt är på sin plats, den fräscha doften, de rena lakanen och ett badrum som glänser. Kundens leende. Det älskar vi!

Våra städtjänster ger dig känslan av nytt

Vi tror att upplevelsen av ett hotell eller en kryssning börjar med ett välstädat rum eller hytt. Det är en hygienfaktor som skapar VIP-känsla och startpunkten för en bra vistelse hos dig.

Hotellstädning

En perfekt bäddad säng, ett skinande spa, ett fräscht konferensrum. Detaljer som gör hela skillnaden. Vi är stolta och glada över att samarbeta med några av de största hotellkedjorna i Norden. 2023 städade vi över 1,6 miljoner hotellrum åt kunder som bland annat Holiday Club, Radisson Blu och Scandic.

Coworking & kontorshotell

Vi vill vara en bidragande faktor att dina kollegor och medarbetare vistas i en trivsam arbetsmiljö. Med ett rent kontor ger vi dig bästa förutsättningarna till god hälsa men även prestation.

Fartygsstädning

En resa som blir ett minne för livet börjar med ett skinande rent fartyg och välstädade hytter. Vi har lång erfarenhet av att jobba med rederier och fartygs städ är en av våra specialiteter. Årligen rengör vi flera hundratusen hytter åt Tallink Silja Line.

Vi rengör offentliga och privata miljöer för att dina kunder ska kunna njuta av en fräsch, avslappnad och trevlig vardag. Och för att du ska kunna fokusera på just din kärnverksamhet.

Är rengöring verkligen din kärnverksamhet?

Det är vår – vi hjälper dig att kvalitetssäkra rengöringen i dina fastigheter och miljöer.

Vi har över 40 års erfarenhet av städtjänster och är experter på outsourcat städ; framförallt inom hotellverksamhet och rederier.

Genom att outsourca städet så får du istället tid till att fokusera på din kärnverksamhet.

Om N-Clean

N-Clean etablerades i Finland 2004 och i Sverige 2011. Bakom N-Clean står en stark och engagerad ägare genom MIAB Group och familjen Nerg. Idag omsätter N-Clean 32 miljoner euro (2020) och har 1 400 anställda i Finland och 300 i Sverige. Vi tillhör branschorganisationerna Almega och Visita med tydliga kollektivavtal.

Vårt rengöringskoncept

Under de 40 år vi varit i branschen har vi arbetat fram ett rengöringskoncept med tydliga policyer och rutiner för rengöring av varje område. Konceptet är framtaget  i samråd med de främsta varumärkena på marknaden inom städ. Alla våra medarbetare gör på samma sätt och använder den senaste tekniken och materialen – det säkerställer en hög kvalitet på städresultatet.

Partnerskap

Vi tror på partnerskap och ett aktivt samarbete för att skapa de bästa förutsättningarna och de bästa resultaten. Vår devis är att; Vår personal är er personal, ert hotell är vårt hotell. Vi utgår alltid ifrån era behov och skräddarsyr arbetet enligt era specifika strategier och regler. Vi kan snabbt justera verksamheten – vi vet att flexibilitet är avgörande för er verksamhet. Vårt helhetskoncept innebär en ekonomisk, miljövänlig och säker städlösning för dig.  Kontakta oss gärna så berättar vi mer!

Kontakta oss

Mikaela Saikkonen
Verksamhetschef Hotell & Fartyg
+46 70 739 09 86
mikaela.saikkonen@miabab.se

Catharina Borgström
Affärsutvecklare
+46 73 515 01 31
catharina.borgstrom@nclean.se

Richard Toppar
VD N-Clean MIAB AB
+46 70 335 53 45
richard.toppar@miabab.se

Visselblåsning

N-Clean strävar efter ett transparent företagsklimat och en hög affärsetisk nivå.
Vår visselblåsarfunktion erbjuder en möjlighet att konfidentiellt kommunicera misstankar om oegentligheter. Tjänsten är viktig för att minska risker och för att upprätthålla förtroendet för vår verksamhet, genom att vi kan upptäcka och åtgärda misstänkta oegentligheter i ett tidigt skede.

Vad ska du rapportera?

Vår rutin för visselblåsning omfattar anmälningar om brottslighet, oegentligheter, och överträdelser eller andra handlingar som bryter mot EU:s eller nationell lagstiftning i ett arbetsrelaterat sammanhang. Vilket kan vara bedrägerier, brott som rör hälsa och säkerhet, miljöbrott och integritetsbrott. Rutinen ska inte används för personligt missnöje eller enskilda tvister.
Du behöver inte ha bevis för din misstanke, men alla meddelanden ska lämnas i god tro.

Vi uppmuntrar en person som delger sin misstanke att vara öppen med sin identitet. Hanteringen av inkomna meddelanden hanteras konfidentiellt under hela processen.

Säkerhet och skydd av personuppgifter

Företaget använder ett tredjepartsystem, Visma Draftit, som gör att du kan anmäla misstänkta förseelser på ett tryggt sätt, med garanterad anonymitet. Du kan skicka din anmälan och även kommunicera anonymt med företagets utredare via Visma Draftit. Tjänsten ligger utanför företagets IT-system, och spårar inga IP-adresser eller andra data som skulle kunna avslöja din identitet.

N-Clean MIAB AB

Till tjänsten för visselblåsning

Våra samarbetspartners

Vi är stolta och glada över att samarbeta med några av de största hotellkedjorna i Norden.

Scandic
Hilton
Sokos Hotels
Tallink Silja Line
Raddisson Blu
Holiday Club