Teamledare lokalvård

Plats: Linköping

Dina arbetsuppgifter 

MIAB söker Teamledare till vårt område i Linköping då en av våra medarbetare går på föräldraledighet i vår. I rollen som Teamledare kommer du att planera, utföra, följa upp och kvalitetssäkra lokalvården på tilldelat område. Du bemannar med vikarier när så behövs samt säkerställer att kund och personal har en bra dag på jobbet! Tjänsten innebär att man har kundkontakt vilket ställer höga krav på känslan för service med omtanke, som också är MIABs ledord. I rollen kommer du även att utöva lokalvård till viss del hos våra kunder under din arbetsdag.

Du är flexibel och är alltid beredd att hoppa in i rollen som lokalvårdare om så behövs för att säkerställa leverans till kund. Du arbetar tillsammans med kollega med samma roll och våra Driftchefer och förflyttar dig mellan våra kunder i bil vilket kräver att du har körkort och kör bil på ett tryggt och säkert sätt.

Om dig 

Du är kvalitetsmedveten, ordningsam, ansvarstagande och positiv. Du har lätt för att arbeta både individuellt samt i grupp. Vi söker dig som har erfarenhet av lokalvård och innehar SRY, Pryl eller INSTA 800 utbildning. Även ledarskapsutbildning är meriterande. 

Arbetslivserfarenhet
 Städare/Lokalvårdare 3-5 år är ett krav

Språk
Svenska språket är ett krav med att kunna tala, läsa och kommunicera med enkelt språk.

Kompetenser
Arbetsledning är meriterande

Körkort
Körkort B är ett krav

Lön
Fast månadslön

Arbetsplats
Man utgår från kontoret i Linköping

Kontaktinformation

Frågor besvaras via mejl av Mirela Muharemovic, Regionchef m

Bea Bergström, Driftchef
bea.bergström@miabab.se

Ansökan

Sök jobbet senast 2022-03-15!

Skicka din ansökan via mejl till: info.linkoping@miabab.se

Ange referens: Teamledare Linköping