Säljare med driv och passion för affärer sökes!

Plats: Göteborg

Vi gillar stora utmaningar och nu letar vi efter dig som också drivs av det. Älskar du att göra affärer med komplexa lösningar kan detta vara rätt utmaning för dig. Vi söker dig som på riktigt vill vara med och påverka!

Om tjänsten:

Vi söker nu en strategisk, resultatinriktad och framgångsrik säljare som brinner för att göra affärer samt har en gedigen erfarenhet av kalkylering från vår bransch. Detta är en nyckelperson i vår organisation och en stor del till vår kommande tillväxt inom både B2B och B2P. Ditt uppdrag blir att sälja vårt erbjudande inom B2B samt att projektleda/genomföra dina anbud från start till mål för B2P. I din portfölj har du hela MIAB koncernens utbud.

Du ska skapa, upprätthålla och utveckla kontakter och ansvar för nykundsbearbetning inom ditt primära kundsegment, du ansvarar för hela försäljningsprocessen från början till slut. Du ska planera, initiera och genomföra projekt framgångsrikt. I ditt ansvar ingår att ha fokus och god kännedom om marknaden och konkurrenter. Du har en bred ekonomisk förståelse, behärskar kalkylering och motiveras av att nå och överträffa dina mål. Du är van vid försäljning på managementnivå inom lokalvård och facility management och du vet vad som krävs av dig för att lyckas.

Våra förväntningar på dig är:

Dina kvalifikationer:

Du som vill arbeta i ett dynamiskt och säljorienterat företag – här väntar många utmaningar och möjligheter för rätt person!

Tjänsten är heltid med sex månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande, så skicka din ansökan så snart som möjligt då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Kontaktinformation

Vid frågor, kontakta Försäljnings- & Marknadschef Pernilla Sjöberg, pernilla.sjoberg@miabab.se

Ansökan

Skicka ansökan till: jobbansokan@miabab.se.
Märk din ansökan: Säljare Göteborg