Driftchef inom Städ och FM

Plats: Göteborg

Vi ska förändra vår bransch. Vi gillar stora utmaningar och nu letar vi efter dig som också drivs av det. Om du dessutom älskar att utveckla människor och affärer kan detta vara rätt utmaning för dig! Vi söker dig som vill vara en del av vårt lagarbete, som har rätt inställning och ett inre driv med en sjusärdeles omtanke. Rekryteringen genomför på grund av utökning och tillväxt i distriktet.

Omtänksam och kamratlig, bland annat…

Arbetet kommer i första hand att innebära att du har ekonomiskt ansvar samt kund- och personalansvar för ditt driftområde som omfattar städuppdrag och helhetslösningar inom Facility Management i distriktet.

För oss på MIAB är ledarskap viktigt. Genom ditt goda ledarskap förväntas du skapa förutsättningar för dina medarbetare att kunna utvecklas och prestera. Som driftchef inom MIAB leder du verksamheten mot uppsatta mål i nära samarbete med kunder, medarbetare och närmsta chef. Du ansvarar även för att verksamheten är optimalt dimensionerad och bemannad. Vi förutsätter att du värdesätter hög kvalitet och kundnöjdhet och att du arbetar aktivt för tillväxt och merförsäljning. Du har en passion för att ge service till dina kunder.

Omtanke är vårt ledord och det ska ligga dig varmt om hjärtat också. Hos oss spelar alla en viktig roll!

Din erfarenhet

Du behöver vara strukturerad och van att följa upp ditt arbete. Du har gymnasieutbildning och erfarenhet av ledarskap, ekonomi, personal och kundrelationer. I denna tjänst krävs erfarenhet från branschen och du  behärskar givetvis svenska i tal och skrift. Körkort är ett krav då resor förekommer i tjänsten. Du behöver ha PC-vana och vana att använda administrativa IT-system. Erfarenhet av lokalvård, SRY-, Pryl- och INSTA 800 utbildning är meriterande.

Häng med när Sveriges största familjeägda bolag inom facility service skall förändra hela branschen! Vi skall växa både på bredden i vårt erbjudande och geografiskt. Det blir något extra och du kommer aktivt att påverka utformningen av vår resa. Som del i vår organisation utgår du från vårat kontor i Göteborg. Vill du vara med på vår spännande resa?

Tjänsten är tillsvidare (och inleds med provanställning) med tillträde enligt överenskommelse.

Kontaktinformation

Frågor besvaras av Shad Askari, Distrikschef, via e-post: shad.askari@miabab.se

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande, så skicka din ansökan så snart som möjligt till: shad.askari@miabab.se  

Märk ansökan med: Driftchef