Redovisningsekonom

Plats: Alvik

Om tjänsten

Tjänsten är ett vikariat om 12 månader med eventuell förlängning och chans för vidareanställning. Tillträde i oktober eller enligt överenskommelse. I rollen som Redovisningsekonom hos oss på MIAB får du ett utvecklande och utmanande jobb i ett bolag med hög ambitionsnivå och drivna kollegor. Du får en roll med många kontaktytor där ditt uppdrag att agera affärsstöd blir väldigt viktig. Du kommer att vara en del av redovisningsteamet och rapporterar till bolagets ekonomichef. MIAB erbjuder möjlighet att arbeta hemifrån 1 – 2 dagar i veckan. Möten läggs i första hand på kontoret för att skapa gemenskapen och sammanhållning medan administrativa uppgifter kan göras från hemmet.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med bokföring och löpande redovisning och ansvara för upprättande av bokslut och årsredovisning samt uppföljning av likviditet, budget och prognos. I arbetsuppgifterna ingår avtalsansvar, analys och rapportering för affärsområde Vård och Omsorg och Region Syd.

Du kommer att vara delaktig i effektivisering- och digitaliseringsprojekt.

Vår kandidat

Detta är en roll för dig med relevant utbildning och minst 2-3 års erfarenhet av redovisning på bolags- och koncernnivå, analys och uppföljning. En akademisk utbildning inom företagsekonomi är meriterande.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper och för att lyckas i din roll som redovisningsekonom hos oss är det viktigt att du är van vid att självständigt planera och organisera ditt arbete. Du är analytisk, har sinne för siffror och affärer. Vidare har du förmåga att se helheten och kan på ett pedagogiskt sätt nå fram till andra. Utöver din kunskap tillför du mycket energi där du i positiv anda söker lösningar på utmaningar och lyfter förbättringsförslag. Din svenska och engelska är god i tal och skrift och du är duktigt på Excel och hanterar övriga delar inom Office365.

Vi ser det som meriterande om du har arbetat med Visma Business och Visma Reporting, Wolters Kluwer och Bright Analytics.

Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Alvik.

Kontaktinformation

Vid frågor, kontakta Ekonomichef marko.nikodijevic@miabab.se

Ansökan

E-posta din ansökan till: jobbansokan@miabab.se
Märk ansökan med: Redovisningsekonom

Återkopplingstider under semesterperioden kan variera.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag.

Varmt välkommen med din ansökan!