Husfru

Plats: Åre

Vi tror att upplevelsen av ett hotell eller en kryssning börjar med ett välstädat rum eller hytt. Det är en hygienfaktor som skapar VIP-känsla och startpunkten för en bra vistelse hos dig. N-Clean MIAB AB är Sveriges största familjeägda lokalvårdsföretag, som är marknadsledande inom hotell och fartyg med kunder som bla Strawberry Hotels, Radisson, Holiday Club, Hilton, Tallink Silja Line och Scandic.

Inom N-Clean MIAB får du möjlighet att utvecklas och vi ser gärna att du har vilja och potential att ta ytterligare steg inom vår organisation. Är du en person som är omtänksam mot dina kunder och kolleger, är du nyfiken, engagerar du dig i ditt arbete samt jobbar du mot att leverera den bästa möjliga kvalitet? Om du svarade ja på dessa frågor, perfekt, då kan du vara vår nya Husfru till ett utav våra fantastiska objekt i Åre, Östersund!

Vem söker vi?

Du som person är passionerad, proffsig och uthållig. Du älskar människor och du är självständig, drivande och social. Du har ett genuint intresse för gästen, driften, dina medarbetare och kunden.

I din roll som Husfru är det du som är spindeln i nätet och driver verksamheten med allt vad det innebär, samt förmedlar högklassig service gentemot gäster och kollegor. Du kommer att ingå i ett team som rapporterar till Driftchef. För dig är det viktigt med samarbete, öppenhet och insikten att ta fullt ägandeskap.

Arbetsuppgifter

Ekonomi/arbetsledning

Personal

Utveckling

Befattning: Husfru

Rapporterar till: Driftchef

Ansvarsområde: Dagliga/framtida driften inom avdelningen, ekonomiskt ansvar såsom attestering i Timeplan och Tara, inköp, arbetsledning och fördelning av arbetsuppgifter inom avdelningen

Start: 1/10-2023

Erfarenhet: 1-2 års erfarenhet av husfruroll

Språk: Engelska och svenska. Fler språk är meriterande

Anställningsgrad: Heltid. Tjänsten innebär arbete under tidig morgon, dag och helger

Körkort: Meriterande

Sista ansökningsdag: 30/9-2023

Skicka ansökan till: jobbare@nclean.se
Märk ansökan med: Husfru Åre

Känns det här som du? Tveka inte!

Sök nu och var med på N-Clean MIAB ABs resa!