HR Business Partner

Plats: Stockholm (alt. Göteborg)

Engagerad HR Business Partner

Vi letar efter en engagerad HR Business Partner som vill bli en del av MIAB:s spännande framtid. Som en värdegrundsbaserad organisation med fokus på omtanke, engagemang och trygghet söker vi någon som delar våra värderingar. I rollen kommer du att vara en integrerad del av vårt HR-team vid MIAB:s huvudkontor i Alvik/Bromma och rapportera direkt till HR-chefen för Sverige.

Din uppgift som HRBP

Som HR Business Partner kommer du att fungera som stöd för våra chefer och arbeta aktivt för att driva organisationens tillväxt i linje med MIAB:s strategi. Din huvudsakliga uppgift kommer vara att vara expert inom områden som rör människor, förändringshantering och organisatorisk utveckling. Särskilt viktigt är ditt fokus på att stödja ledarutveckling. Tillsammans med övriga medlemmar inom organisationen kommer du att arbeta för att skapa en miljö där vi kan attrahera, rekrytera och utveckla personer som delar vår passion för att bygga ett starkare och mer framgångsrikt MIAB.

Vem är du?

Du är en erfaren HR-partner med tidigare erfarenhet av affärsorienterat HR-arbete och en bred kompetens inom HR-området. Du har dokumenterad erfarenhet av att driva förändringsprojekt och kan översätta affärsutmaningar till konkreta HR-åtgärder. Med din strategiska inriktning och kreativa tankeförmåga kan du omvandla idéer till praktisk handling. Du är en engagerad lagspelare som alltid håller dig uppdaterad med de senaste trenderna inom HR-fältet. Dessutom har du hög integritet, förmåga att bygga förtroende och modet att agera när det behövs.

Vad kan vi erbjuda dig?

Uppdraget passar dig som är ute efter en intressant uppgift i en miljö med högt tempo och med goda möjligheter att påverka ditt eget arbete. Vi stödjer din utveckling och ditt välbefinnande är viktigt för oss. På MIAB erbjuds en trygg anställning med kollektivavtal. Du kan utgå antingen från vårt HK i Stockholm eller vårt kontor i Göteborg. Resor i tjänsten kommer att förekomma. Anställningen inleds med 6 månaders provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Kontaktinformation

Ansvarig för denna rekrytering är HR-chef Henrik Bentsen, henrik.bentsen@miabab.se

Ansökan

Ansök senast den 2023-09-19

E-posta din ansökan till: ansokan.hr@miabab.se
Märk ansökan med: HRBP

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag.

Varmt välkommen med din ansökan!