Lokalvårdare

Plats: Arlanda

Vi söker tillsvidare, – tidsbegränsade anställda på deltid.

Inom N-Clean MIAB får du möjlighet att utvecklas och vi ser gärna att du har vilja och potential att ta ytterligare steg inom vår organisation. Är du en person som är omtänksam mot dina kunder och kolleger, är du nyfiken, engagerar du dig i ditt arbete samt jobbar du mot att leverera den bästa möjliga kvalitet? Om du svarade ja på dessa frågor är du personen vi söker och du skall söka tjänsten som hotellstädare på N-Clean MIAB AB.

Om dig 

Du som person är passionerad, proffsig och uthållig. Du älskar människor och du är självständig, drivande och social. Du har ett genuint intresse för gästen, driften, dina medarbetare och kunden.

Nu söker vi personal inom hotellstädning. I din roll som hotellstädare är det du som städar och håller fint på hotellet som gör att våra kunders gäster får en magiskt upplevelse när de besöker hotellen. Du kommer att ingå i ett team som rapporterar till Husfru/Arbetsledare som är på plats. För dig är det viktigt med samarbete, öppenhet och insikten att ta fullt ägandeskap inte bara för ditt område.

Tjänsten innebär arbete under tidig morgon, dag och helger.

Vill du bli en del av N-Clean MIAB AB i framtiden?

Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Arbetslivserfarenhet
Erfarenhet efterfrågas

Ansökan

Skicka ansökan till: jobb@nclean.se
Märk ansökan med: Hotellstäd Arlanda