Gruppledare till N-Clean MIAB AB

Plats: Åre

Vi söker en gruppledare Hotellstäd inom N-Clean MIAB får du möjlighet att utvecklas och vi ser gärna att du har vilja och potential att ta ytterligare steg inom vår organisation. Är du en person som är omtänksam mot dina kunder och kollegor, är du nyfiken, engagerar du dig i ditt arbete samt jobbar du för att leverera bästa möjliga kvalitet?
Sök till oss!

Om dig
Du som person är passionerad, proffsig och uthållig. Du älskar människor och du är självständig, drivande och social. Du har ett genuint intresse för gästen, driften, dina medarbetare och kunden. Du gillar ordning och reda och har ett öga för effektivitet.

I din roll som gruppledare är det du som planerar och håller fint på hotellet som gör att gästerna får en magisk upplevelse när de besöker hotellen. Du kommer vara en viktig kugge i vår drift och jobba operativt tillsammans med våra anställda. För dig är det viktigt med samarbete, öppenhet och insikten att ta fullt ägandeskap inte bara för ditt område.
Tjänsten innebär arbete under dagtid och på vardagar och helger.
 
Vill du bli en del av N-Clean MIAB AB i framtiden?
 
Anställningsform: säsongsanställning med chans till förlängning
 
Arbetslivserfarenhet:
Erfarenhet av hotellstäd
Erfarenhet av ledarskap samt motivera dina medarbetare

Meriterande med erfarenhet av Timeplan, TARA
 
B-Körkort är ett krav
Svenska och engelska god kunskap
 
Ansökan
Skicka personligt brev och ditt CV till: therese.barfenheim@nclean.se

Märk ansökan med: Gruppledare Hotellstäd Åre

Vänligen observera att vi inte tar emot direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag.

N-Clean MIAB AB:
N-Clean MIAB AB ingår i MIAB koncernen. MIAB är lokalvårdsbranschens största familjeägda bolag. Professionell städning och arbetsplatsservice med omtanke är vår kärnverksamhet. Varje kund är lika viktig och vi månar om en löpande dialog och ett personligt bemötande i varje kontakt. Företaget grundades 1979 vilket gör att vi har en gedigen kunskap och erfarenhet av uppdrag från kunder inom de flesta branscher och verksamheter, bland annat hotell, vårdsektorn, skolor, förskolor, kontor, , muséer, butiker, gallerior och köpcentrum. Vi är drygt 4 700 medarbetare och koncernen omsätter ca 1,4 miljard årligen. Våra två huvudkontor ligger i Stockholm och Åbo och vi har ett flertal lokalkontor i Sverige och Finland.