Driftchef – Vård & Omsorg

Plats: Stockholm

Driftchef – spännande karriärmöjlighet inom MIAB AB

På MIAB befinner vi oss i en fas av stark tillväxt, och vi utökar nu med en passionerad Driftchef inom Vård & Omsorg. Vår kundbas växer stadigt, och vi behöver en nyckelperson som tillsammans med vår ansvarige Affärsområdeschef ska säkerställa att vi fortsätter att leverera utmärkt service till våra kunder. Detta med fokus på våra kärnvärden: omtanke, trygghet och engagemang.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:

Samt övrigt i vanligt förekommande arbetsuppgifter för tjänsten.

Vi förväntar oss att du:

Dina kvalifikationer inkluderar:

Om du är redo att ta anställningen i ett dynamiskt och serviceinriktat företag där våra värderingar står i centrum, och där utmaningar och möjligheter väntar, ser vi fram emot din ansökan!

Tjänsten är heltid med sex månaders provanställning, lön och tillträde enligt överenskommelse. Urval och intervjuer genomförs löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För eventuella frågor, kontakta Affärsområdeschef Ulf Sjöberg på ulf.sjoberg@miabab.se.

Skicka din ansökan till: jobbansokan@miabab.se
Märk ansökan med: Driftchef Vård & Omsorg – MIAB AB

Vänligen observera att vi inte tar emot direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag.

Om MIAB AB:
MIAB är lokalvårdsbranschens största familjeägda bolag. Professionell städning och arbetsplatsservice med omtanke är vår kärnverksamhet. Varje kund är lika viktig och vi månar om en löpande dialog och ett personligt bemötande i varje kontakt. Företaget grundades 1979 vilket gör att vi har en gedigen kunskap och erfarenhet av uppdrag från kunder inom de flesta branscher och verksamheter, bland annat hotell, vårdsektorn, skolor, förskolor, kontor, muséer, butiker, gallerior och köpcentrum. Vi är drygt 4 700 medarbetare och koncernen omsätter ca 1,4 miljard årligen. Våra två huvudkontor ligger i Stockholm och Åbo och vi har ett flertal lokalkontor i Sverige och Finland.