Driftchef med ansvar över centrala Sthlm

Plats: Stockholm

Vi söker nu en driftchef som kommer att vara operativt ansvarig över området centrala Stockholm med omnejd. I tjänsten ingår personal-, drift-, och budgetansvar. Du rapporterar till regionchef och kommer både att vara chef över medarbetare och gruppledare/ teamledare som stöttar i driften.

Genom ditt goda ledarskap förväntas du skapa förutsättningar för dina medarbetare att kunna utvecklas och prestera. Som driftchef inom MIAB leder du verksamheten mot uppsatta mål och budget i nära samarbete med kunder, medarbetare och närmste chef. Du ansvarar även för att verksamheten är optimalt dimensionerad och bemannad. Vi förutsätter att du värdesätter hög kvalitet och kundnöjdhet och att du arbetar aktivt för tillväxt och merförsäljning. Du har en passion för att ge service till dina kunder.

Din erfarenhet:

Du behöver vara strukturerad och van att följa upp ditt arbete. Du har minst en gymnasieutbildning eller motsvarande, samt erfarenhet av ledarskap, ekonomi, personal och kundrelationer. Du har troligtvis även erfarenhet från liknande uppdrag i personalintensiva branscher och behärskar givetvis svenska i tal och skrift. Erfarenhet inom lokalvård och facility management är meriterande. Körkort är ett krav då resor förekommer i tjänsten. Du behöver ha vana att använda administrativa IT-system. Erfarenhet av lokalvård, SRY-, Pryl- och INSTA 800 utbildning är meriterande.

Dina kvalifikationer:

Urval och intervjuer sker löpande, så skicka din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten är tills vidare med tillträde enligt överenskommelse. Frågor besvaras av regionchef Niklas Franzen, via

e-post: niklas.franzen@miabab.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag.

E-posta din ansökan till: jobbansokan@miabab.se               

Märk din ansökan: Driftchef centrala Sthlm

Varmt välkommen med din ansökan!