Driftchef inom Vård & Omsorg

Plats: Stockholm

Vi gillar stora utmaningar och nu letar vi efter dig som också drivs av det. Älskar du att göra affärer med komplexa lösningar kan detta vara rätt utmaning för dig. Vi söker dig som på riktigt vill vara med och påverka!

Om tjänsten:

MIAB AB´s affärsområde Vård & Omsorg växer och vi söker nu en driven ledare/Driftchef som tillsammans med ansvarig Affärsområdeschef kommer vara en nyckelperson. I tjänsten ingår personal-, drift-, och budgetansvar. Du rapporterar till Affärsområdeschef och kommer både att vara chef över medarbetare och gruppledare/teamledare som stöttar i driften.

Genom ditt goda ledarskap förväntas du skapa förutsättningar för dina medarbetare att kunna utvecklas och prestera. Som driftchef inom MIAB leder du verksamheten mot uppsatta mål och budget i nära samarbete med kunder, medarbetare och närmste chef. Du ansvarar även för att verksamheten är optimalt dimensionerad och bemannad. Vi förutsätter att du värdesätter hög kvalitet och kundnöjdhet och att du arbetar aktivt för tillväxt och merförsäljning. Du har en passion för att ge service till dina kunder.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak att bestå av:

Samt övrigt i vanligt förekommande arbetsuppgifter för tjänsten.

Våra förväntningar på dig är:

Dina kvalifikationer:

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten är tills vidare med tillträde enligt överenskommelse.

Vid frågor, kontakta Affärsområdeschef Ulf Sjöberg, via

e-post: ulf.sjoberg@miabab.se

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag.

E-posta din ansökan till: ulf.sjoberg@miabab.se                

Märk din ansökan: Driftchef Vård & Omsorg

Varmt välkommen med din ansökan!