Ny hygienutbildning stärker MIABs position inom Vård- och Omsorgssektorn

MIAB lanserar en ny intern hygienutbildning för att ytterligare stärka sina medarbetare och företaget inom vård- och omsorgssektorn. Alla som genomför utbildningen certifieras vilket innebär ytterligare en kvalitetsstämpel för MIABs kunder framåt.

Syftet med hygienutbildningen, som är en av delarna i MIABs utbildningsplattform MIAB Learning, är att paketera all den erfarenhet och specialistkompetens MIAB byggt upp genom åren i en pedagogisk utbildning som säkrar kvaliteten och skapar förutsättningar för företagets alla lokalvårdare.

– Vad vi vet så är det en unik utbildning för rengöring i vårdmiljöer och grunden för utbildningen är hämtad från SRY och Basala Hygienrutiner. Denna praktiska såväl som teoretiska kunskap stärker vår personalstyrka och kommer att resultera i en ännu bättre leverans, välmående personal och nöjdare kunder, säger Ulf Sjöberg, Affärsområdeschef Vård & omsorg.

MIAB har lång erfarenhet och specialistkompetens inom rengöring för vård- och omsorgssektorn. Genom den nya hygienutbildningen stärker man sin position i branschen ytterligare. 

– Vi satsar, växer och tar kontinuerligt ny mark i branschen. En av de viktigaste byggstenarna i vår fortsatta utveckling av företaget är kontinuerlig kompetensutveckling och MIAB Learning är en långsiktig satsning för att skapa bästa möjliga förutsättningar för alla medarbetare att lyckas i sina roller, säger VD Richard Toppar.

För mer information kontakta:

Richard Toppar, VD
richard.toppar@miabab.se
070-335 53 45

Ulf Sjöberg, Affärsområdeschef Vård & Omsorg
ulf.sjoberg@miabab.se
070-919 22 22

OM MIAB AB

MIAB är lokalvårdsbranschens största familjeägda bolag. Professionell städning och arbetsplatsservice med omtanke är vår kärnverksamhet. Varje kund är lika viktig och vi månar om en löpande dialog och ett personligt bemötande i varje kontakt. Företaget grundades 1979 vilket gör att vi har en gedigen kunskap och erfarenhet av uppdrag från kunder inom de flesta branscher och verksamheter, bland annat vårdsektorn, skolor, förskolor, kontor, hotell, muséer, butiker, gallerior och köpcentrum. Vi är drygt 3 000 medarbetare och koncernen omsätter ca 1,1 miljard årligen. Våra två huvudkontor ligger i Stockholm och Åbo och vi har ett flertal lokalkontor i Sverige och Finland. 

Pernilla Sjöberg

Försäljning- & Marknadschef
070-333 72 63
pernilla.sjoberg@miabab.se