MIAB AB vinner stor upphandling av lokalvårdstjänster inom vård och omsorgssektorn i Stockholm

Affären omfattar sex närsjukhus samt Locums huvudkontor, del lokalvård syd, till ett årsvärde om 27 miljoner kronor. Från och med 1: a september 2022 tar MIAB AB över ansvaret för lokalvårdsverksamheten för uppdraget som sträcker sig över fyra år med en takvolym under avtalstiden på 210 miljoner.  

– Vi är specialister inom vård- och omsorgssektorn och detta är ett område som vi kontinuerligt växer inom. Därför är det extra glädjande att vinna detta stora och prestigefyllda uppdrag och vi ser fram emot ett gott samarbete med Locum. Givetvis stärker detta även ytterligare vår position i branschen, säger Richard Toppar, vd på MIAB.

MIAB har flertalet stora uppdrag inom vård- och omsorgssektorn på meritlistan sedan tidigare, bland annat Danderyds sjukhus, Södersjukhuset och Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och Huddinge. Inom MIAB ser man fram emot det nya uppdraget och Ulf Sjöberg, Affärsområdeschef Vård & omsorg, säger så här om det nya uppdraget:

– Vi ser verkligen hedrade över att få detta uppdrag och ser fram emot att få starta upp, driva och utveckla lokalvården inom Locum framöver. 

För mer information kontakta:

Richard Toppar, VD
richard.toppar@miabab.se
070-335 53 45

Ulf Sjöberg, Affärsområdeschef Vård & Omsorg
ulf.sjoberg@miabab.se
070-919 22 22

OM MIAB AB

MIAB är lokalvårdsbranschens största familjeägda bolag. Professionell städning och arbetsplatsservice med omtanke är vår kärnverksamhet. Varje kund är lika viktig och vi månar om en löpande dialog och ett personligt bemötande i varje kontakt. Företaget grundades 1979 vilket gör att vi har en gedigen kunskap och erfarenhet av uppdrag från kunder inom de flesta branscher och verksamheter, bland annat vårdsektorn, skolor, förskolor, kontor, hotell, muséer, butiker, gallerior och köpcentrum. Vi är drygt 3 000 medarbetare och koncernen omsätter ca 1,1 miljard årligen. Våra två huvudkontor ligger i Stockholm och Åbo och vi har ett flertal lokalkontor i Sverige och Finland. 

Pernilla Sjöberg

Försäljning- & Marknadschef
070-333 72 63
pernilla.sjoberg@miabab.se