Meny Sök
Skicka e-post

Städ- och facilitykoncernen MIAB satsar för ytterligare tillväxt med Lennart Robertsson som ny styrelseordförande

2020-06-18

Till ny ordförande i MIAB-koncernens styrelse har utsettsLennart Robertsson från och med 12 juni 2020.

Lennart Robertsson är styrelseordförande i norska Colosseum Man Holding AS, vice styrelseordförande i finska United Bankers Ab(publ) samt ledamot i Admentum AB’s styrelse.

Tidigare roller innefattar bland annat uppdrag som styrelseordförande i Skandinaviska Bensindin-X AB, IVF Sverige och Smiling Faces, samt styrelseuppdrag i RCO Holding, SchneidlerGrafiska och Network Automation. Robertsson har tidigare också ingått i koncernledningenför ASSA ABLOY som Regiondirektör Asien, samt haft ledande operativa positioner inomStatoilkoncernen.

– Jag är otroligt glad och stolt över att Lennart tackat ja till att tillträda som vår första externaordförande i styrelsen för MIAB-koncernen, säger vd Richard Toppar.Vi ser en stor efterfrågan på våra tjänster inom städ och facility services och siktar på en fortsattstabil tillväxt inom både MIAB och N-Clean, där Lennarts gedigna erfarenhet avstyrelse och ledning inom ett brett spektrum av olika branscher och marknader blir en enormtillgång. Lennarts djupa insikter i entreprenörsdriven verksamhet på både lokal och internationell nivå matchar dessutom MIABs affärsmodell och expansionsmål väldigt väl, och vi ser ljust på framtiden!För att ytterligare stärka upp kapacitet rekryterar vi nu också en försäljnings- och marknadschefpå koncernnivå samt ytterligare en regionchef för Stockholmsområdet.

Lennart Robertsson ersätter Marie Nerg, som efter ett flertal år som styrelseordförande och vdkvarstår i styrelsen som ledamot samt ägare i koncernen.

Kontakt för ytterligare information
Richard Toppar, vd MIAB-koncernen
Tel 070-335 53 45

Bli kontaktad av säljare

Söker du jobb? Klicka här

     
     
     
     
+ =  

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår