Meny Sök
Skicka e-post

Gruppledare

Plats: Göteborg

KOMMUN: Göteborg|YRKE: ARBETSLEDARE, STÄD/STÄDLEDARE

PUBLICERAD: 30 mars |SÖK JOBBET SENAST:  2020|ANSTÄLLNINGSFORM 30 maj :Heltid, Tillsvidare|LÖN: Fast månads- vecko- eller timlön |ANTAL PLATSER: 1|ANNONS-ID: 23647302

Dina arbetsuppgifter

Som Gruppledare ska du tillsammans med driftchefen och övriga medarbetare ansvarar för att vi levererar utlovad service och kvalitet till våra kunder. Du kommer att vara med och planera, fördela och aktivt delta i det dagliga arbetet. Vi jobbar mycket med kvalitetsuppföljning så det blir också ett av dina arbetsområden.

 

Om dig

Du ska vara positiv, serviceinriktad, driven och tycka om att jobba hårt och ha lätt för att samarbeta med såväl kunder som personal. Du är strukturerad och tycker om att ha god ordning och att ta egna initiativ. Du talar, skriver och förstår obehindrat svenska, du har B-körkort för manuellt växlad bil.

 

Om oss

MIAB gruppen består av varumärkena MIAB AB, MIAB Facility Service och MIAB Syd. MIAB gruppen är Sveriges största privatägda städföretag med ambition att växa på Facility Services tjänster. MIAB Gruppen omsätter idag 500 miljoner SEK och har 1 500 anställda. MIAB gruppen har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Nyköping, Norrköping och Linköping. 

Arbetsplatsens adress

Hildedalsgatan 28 B

Göteborg

Utbildningsnivå

Förgymnasial utbildning 9 (10 år) (krav)

Arbetslivserfarenhet

Arbetsledare, städ/Städledare, 1-2 års erfarenhet (meriterande)

Språk

Svenska (krav)

Kompetenser

Arbetsledarerfarenhet (meriterande), Datakommunikation (meriterande), Yrkesbevis, SRY (meriterande), Yrkesbevis, PRYL (meriterande)

Körkort

B – Personbil (krav)

Kontaktinformation

Kontaktpersoner

Mirela Muharemovic, Regionchef

Mirela.muharemovic@miabab.se

Sök jobbet senast: 30 maj 2020

Ange referens Gruppledare Göteborg

Arbetsgivaren vill att du skickar din ansökan via mejl till: mirela.muharemovic@miabab.se

Hittade du inget jobb som passar dig?

Välkommen att skicka in din intresseanmälan.

     
     
     
     
     
     
+ =  

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår