Teamledare lokalvård

Plats: Norrköping

MIAB söker Teamledare till vårt område och härliga gäng i Norrköping. I rollen som Teamledare kommer du att planera, utföra, följa upp och kvalitetssäkra lokalvården på tilldelat område. Du bemannar med vikarier när så behövs samt säkerställer att kund och personal har en bra dag på jobbet! Tjänsten innebär att man har kundkontakt vilket ställer höga krav på känslan för service med omtanke, som också är MIABs ledord. I rollen kommer du även att från tid till annan utöva lokalvård hos våra kunder under din arbetsdag. Du är flexibel och är alltid beredd att hoppa in i rollen som lokalvårdare om så behövs för att säkerställa leverans till kund. Du arbetar tillsammans med flera kollegor med samma roll och våra Driftchefer. Du förflyttar dig mellan våra kunder oftast i bil vilket kräver att du har körkort och kör bil på ett tryggt och säkert sätt.

Språkkrav för tjänsten: Svenska

Svenska språket är ett krav med att kunna tala, läsa och kommunicera med enkelt språk.

Om dig

Du är kvalitetsmedveten, ordningsam, ansvarstagande och positiv. Du har lätt för att arbeta både individuellt samt i grupp. Vi söker dig som har erfarenhet av lokalvård och innehar SRY, Pryl eller INSTA 800 utbildning. Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och arbetsledning är meriterande.

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet

Krav: Arbetsledare, städ/Städledare - 2-4 års erfarenhet

Utbildning

Meriterande: Förgymnasial utbildning 9 (10 år)

 

Kompetenser

Krav:

  • Yrkesbevis, SRY

  • Yrkesbevis, PRYL

Meriterande:

  • Arbetsledarerfarenhet

  • Ledarskapsutveckling

 

Språk

Krav: Svenska

Körkort

Krav: Klass B

Kontaktinformation:

Fata Maslesa, Driftchef

fata.maslesa@miabab.se

Sök jobbet senast: 2022-05-31

Skicka din ansökan till: info.norrkoping@miabab.se

Märk din ansökan: Teamledare Norrköping

Hittade du inget jobb som passar dig?

Välkommen att skicka in din intresseanmälan.

     
     
     
     
     
     
+ =  

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår