Teamledare lokalvård

Plats: Linköping

MIAB söker Teamledare till vårt område i Linköping då en av våra medarbetare går på föräldraledighet i vår. I rollen som Teamledare kommer du att planera, utföra, följa upp och kvalitetssäkra lokalvården på tilldelat område. Du bemannar med vikarier när så behövs samt säkerställer att kund och personal har en bra dag på jobbet! Tjänsten innebär att man har kundkontakt vilket ställer höga krav på känslan för service med omtanke, som också är MIABs ledord. I rollen kommer du även att utöva lokalvård till viss del hos våra kunder under din arbetsdag. Du är flexibel och är alltid beredd att hoppa in i rollen som lokalvårdare om så behövs för att säkerställa leverans till kund. Du arbetar tillsammans med kollega med samma roll och våra Driftchefer och förflyttar dig mellan våra kunder i bil vilket kräver att du har körkort och kör bil på ett tryggt och säkert sätt.

Språkkrav för tjänsten: Svenska

Svenska språket är ett krav med att kunna tala, läsa och kommunicera med enkelt språk.

Om dig

Du är kvalitetsmedveten, ordningsam, ansvarstagande och positiv. Du har lätt för att arbeta både individuellt samt i grupp. Vi söker dig som har erfarenhet av lokalvård och innehar SRY, Pryl eller INSTA 800 utbildning. Även ledarskapsutbildning är meriterande. 

 

Arbetslivserfarenhet: Städare/Lokalvårdare 3-5 år är ett krav

Arbetsledning är meriterande

Anställningsform: Vikariat, Heltid

Lön: Fast månadslön

Körkort: B är ett krav

Arbetsplats: Man utgår från kontoret i Linköping

 

Sök jobbet senast 2022-03-15!

Skicka din ansökan via mejl till: info.linkoping@miabab.se

Ange referens: Teamledare Linköping

 

Kontaktperson:

Bea Bergström, Driftchef

bea.bergström@miabab.se

Hittade du inget jobb som passar dig?

Välkommen att skicka in din intresseanmälan.

     
     
     
     
     
     
+ =  

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår