Lokalvårdare med körkort

Plats: Norrköping

MIAB söker lokalvårdare till vår vikariepool vilket innebär att man kör med våra bilar och städar inom flera av våra uppdrag såsom privata kunder, förskolor och skolor mm.                                    I rollen som lokalvårdare/vikariepool kommer du att planera, utföra, följa upp och kvalitetssäkra lokalvården på tilldelat område. I tjänsten som lokalvårdare/vikariepool innebär det att man har kundkontakt och möter många kunder där vi har frånvaro. Detta ställer höga krav på känslan för service med omtanke, som också är ett av MIAB´s ledord. Tjänsten förutsätter också att du har körkort och kör bil på ett sunt och säkert sätt!

 

Språkkrav för tjänsten: Svenska

Svenska språket är ett krav med att kunna tala, läsa och kommunicera med enkelt språk.

 

Om dig

Du är kvalitetsmedveten, ordningsam, ansvarstagande och positiv. Du har lätt för att arbeta både individuellt samt i grupp. Vi söker dig som har erfarenhet av lokalvård.

SRY eller Pryl är meriterande. B-körkort är ett krav eftersom denna tjänst innebär att vara vikariepool med en kollega och ni kommer att transportera er i bil mellan olika områden.

 

 

Arbetslivserfarenhet

Krav 1 - 2 års erfarenhet

Kompetenser

Meriterande- Yrkesbevis SRY el. Yrkesbevis PRYL

Språk

Krav- Svenska

Körkort

 Krav på körkort med B-behörighet 

Kontaktperson

Petra Bruch, Driftchef

Ansökan skickas till:

info.norrkoping@miabab.se 

Märk ansökan med: Lokalvårdare med körtkort för vikariepool

Hittade du inget jobb som passar dig?

Välkommen att skicka in din intresseanmälan.

     
     
     
     
     
     
+ =  

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår