Driftchef med ansvar över Sundbyberg

Plats: Stockholm

Vi ska förändra vår bransch. Vi gillar stora utmaningar och nu letar vi efter dig som också drivs av det. Älskar du att göra affärer med komplexa lösningar kan detta vara rätt utmaning för dig. Vi söker dig som på riktigt vill vara med och påverka!

 

Om tjänsten:

Vi söker nu en driftchef som kommer att vara operativt ansvarig över området Sundbyberg med omnejd. I tjänsten ingår personal-, drift-, och budgetansvar. Du rapporterar till regionchef och kommer både att vara chef över medarbetare och gruppledare/ teamledare som stöttar i driften.  

 

Genom ditt goda ledarskap förväntas du skapa förutsättningar för dina medarbetare att kunna utvecklas och prestera. Som driftchef inom MIAB leder du verksamheten mot uppsatta mål och budget i nära samarbete med kunder, medarbetare och närmste chef. Du ansvarar även för att verksamheten är optimalt dimensionerad och bemannad. Vi förutsätter att du värdesätter hög kvalitet och kundnöjdhet och att du arbetar aktivt för tillväxt och merförsäljning. Du har en passion för att ge service till dina kunder.

 

Din erfarenhet:

Du behöver vara strukturerad och van att följa upp ditt arbete. Du har minst en gymnasieutbildning eller motsvarande, samt erfarenhet av ledarskap, ekonomi, personal och kundrelationer. Du har troligtvis även erfarenhet från liknande uppdrag i personalintensiva branscher och behärskar givetvis svenska i tal och skrift. Erfarenhet inom lokalvård och facility management är meriterande. Körkort är ett krav då resor förekommer i tjänsten. Du behöver ha vana att använda administrativa IT-system. Erfarenhet av lokalvård, SRY-, Pryl- och INSTA 800 utbildning är meriterande.

 

Dina kvalifikationer:

  • Har erfarenhet av att leda andra människor
  • Försäljning är något du brinner för
  • Arbetar strukturerat för att bygga upp en välfungerande organisation
  • Meriterande om du har utbildning inom SRY-, Pryl- och INSTA 800
  • Agerar affärsmannamässigt i alla situationer för att uppnå din budget

 

Urval och intervjuer sker löpande, så skicka din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten är tills vidare med tillträde enligt överenskommelse. Frågor besvaras av regionchef Niklas Franzen, via

e-post: niklas.franzen@miabab.se.

 

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag.

 

E-posta din ansökan till: jobbansokan@miabab.se              

Märk din ansökan: Driftchef Sthlm Södra

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Hittade du inget jobb som passar dig?

Välkommen att skicka in din intresseanmälan.

     
     
     
     
     
     
+ =  

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår