Redovisningsekonom

Plats: Stockholm

Om tjänsten:

I rollen som Redovisningsekonom hos oss på MIAB får du ett utvecklande och utmanande jobb i ett bolag med hög ambitionsnivå och drivna kollegor. Du får en roll med många kontaktytor där ditt uppdrag att agera affärsstöd blir väldigt viktig. Du kommer att vara en del av redovisningsteamet och rapporterar till bolagets ekonomichef.

 

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med bokföring och löpande redovisning och ansvara för upprättande av bokslut och årsredovisning samt uppföljning av likviditet, budget och prognos. I arbetsuppgifterna ingår avtalsansvar, analys och rapportering för affärsområde Vård och Omsorg.

Du kommer att vara delaktig i effektivisering- och digitaliseringsprojekt.

 

Vår kandidat

Detta är en roll för dig med relevant utbildning och minst 2-3 års erfarenhet av redovisning på bolags- och koncernnivå, analys och uppföljning. En akademisk utbildning inom företagsekonomi är meriterande.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper och för att lyckas i din roll som redovisningsekonom hos oss är det viktigt att du är van vid att självständigt planera och organisera ditt arbete. Du är analytisk, har sinne för siffror och affärer. Vidare har du förmåga att se helheten och kan på ett pedagogiskt sätt nå fram till andra. Utöver din kunskap tillför du mycket energi där du i positiv anda söker lösningar på utmaningar och lyfter förbättringsförslag. Din svenska och engelska är god i tal och skrift och du är duktigt på Excel och hanterar övriga delar inom Office365.

Vi ser det som meriterande om du talar finska och även har arbetat med Visma Business och Visma Reporting, Wolters Kluwer och Aaro.

 

 

 

Kontaktuppgifter och övrig information

E-posta din ansökan till: jobbansokan@miabab.se

Märk ansökan med: Redovisningsekonom

Sista ansökningsdag: 2021-07-09

Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Alvik.

Tjänsten är heltid med sex månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande, så skicka din ansökan så snart som möjligt då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

Vid frågor, kontakta Ekonomichef Marko Nikodijevic, marko.nikodijevic@miabab.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Hittade du inget jobb som passar dig?

Välkommen att skicka in din intresseanmälan.

     
     
     
     
     
     
+ =  

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår