Meny Sök
Skicka e-post

Driven säljare med passion sökes till Stockholm!

Plats: Stockholm

Driven säljare med passion sökes!

 

MIAB är branschens största familjeägda bolag. Professionell städning och arbetsplatsservice med omtanke är vår kärnverksamhet. Vi är drygt 3 000 anställda och koncernen omsätter ca 1,1 miljarder kronor årligen. Varje kund är lika viktig och vi månar om en löpande dialog och ett personligt bemötande i varje kontakt. Företaget grundades 1979 vilket gör att vi har en gedigen kunskap och erfarenhet av uppdrag från kunder inom de flesta branscher och verksamheter, bland annat vårdsektorn, skolor, förskolor, kontor, hotell, muséer, butiker, gallerior och köpcentrum. Läs mer genom att klicka på länken www.miabab.se Vi ska förändra vår bransch. Vi gillar stora utmaningar och nu letar vi efter dig som också drivs av det. Älskar du att göra affärer med komplexa lösningar kan detta vara rätt utmaning för dig. Vi söker dig som på riktigt vill vara med och påverka!

 

Om tjänsten:

Vi söker nu en offensiv, resultatinriktad och framgångsrik säljare som brinner för att göra affärer för att ta sig an Stockholm med omnejd. Ditt uppdrag blir främst att sälja vårt erbjudande i Stockholm. I din portfölj har du även hela MIAB koncernens utbud.  Du ska skapa, upprätthålla och utveckla kontakter och ansvar för nykundsbearbetning inom ditt primära kundsegment, du ansvarar för hela försäljningsprocessen från början till slut. Du ska planera, initiera och genomföra projekt, riktade säljkampanjer och mässor. I ditt ansvar ingår att ha fokus och god kännedom om den lokala marknaden och konkurrenter.

 

Våra förväntningar på dig är:

  • Att du gillar kundkontakt och har ett utpräglat sinne för service med kommersiellt tänk
  • Att du brinner för din uppgift
  • Att du är socialt begåvad och en utpräglad relationsbyggare med ett stort hjärta
  • Att du är positivt inställd och ser problem som en möjlighet
  • Att du har en hög drivkraft och är road av att göra affärer
  • Att du är mål och resultatinriktad samt har förmågan att driva projekt till ett framgångsrikt avslut

 

Dina kvalifikationer:

  • Dokumenterad och erfarenhet från framgångsrik försäljning inom vår bransch eller motsvarande, tex konceptförsäljning
  • Erfarenhet av uppsökande försäljning, B2B
  • Brett och aktuellt kontaktnät inom städ och FM branschen är meriterande
  • Behärskar både det svenska och engelska språket både i tal och skrift och är van att kommunicera på ett professionellt sätt med kontaktpersoner på alla nivåer.

 

Du som vill arbeta i ett dynamiskt och säljorienterat företag - här väntar många utmaningar och möjligheter för rätt person!

 

Tjänsten är heltid med sex månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande, så skicka din ansökan så snart som möjligt då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

Ansökan

Skicka din ansökan märkt "Ansökan Säljare Stockholm" till jobbansokan@miabab.se 

 Ansvarig för rekryteringen är Pernilla Sjöberg, Försäljnings & Marknadschef

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Hittade du inget jobb som passar dig?

Välkommen att skicka in din intresseanmälan.

     
     
     
     
     
     
+ =  

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår