Meny Sök
Skicka e-post

Regionchef Stockholm

Plats: Stockholm

Vi växer och söker nu en Regionchef med betoning på operativt ledarskap och förmåga att kunna leda, både genom att själv gå i täten och genom att coacha sina medarbetare till framgång.

MIAB är branschens största familjeägda bolag. Professionell lokalvård och arbetsplatsservice med omtanke är vår kärnverksamhet. Vi är drygt 3 000 anställda och koncernen omsätter ca 1,1 miljarder kronor årligen. Varje kund är lika viktig och vi månar om en löpande dialog och ett personligt bemötande i varje kontakt.

Företaget grundades 1979 vilket gör att vi har en gedigen kunskap och erfarenhet av uppdrag från kunder inom de flesta branscher och verksamheter, bland annat vårdsektorn, skolor, förskolor, kontor, hotell, muséer, butiker, gallerior och köpcentrum. Läs mer genom att klicka på länken www.miabab.se 

Rollen

Hos oss blir du en viktig spelare med det operativa ansvaret för Regionen. Rollen är en utökning, vilket innebär att befintlig verksamhet i Stockholm kommer att delas upp mellan två Regionchefer. Du kommer att överta en väletablerad organisation med många stora och betydelsefulla kunder. Utmaningen för dig blir att ta organisationen till nästa nivå, genom att göra den än mer effektiv, stärka lönsamheten och utveckla organisationen för den fortsatta tillväxtresan. Du har personal- och resultatansvar och är avtalsanasvarig för kundavtalen i regionen. I rollen rapporterar du till VD och ingår i ledningsgruppen. Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Alvik.

Huvudsakliga arbetsuppgifter 

  • Leda och följa upp den dagliga verksamheten genom driftchefer och gruppledare
  • Utveckla befintliga kunder mot en högre kundnöjdhet och lönsamhet
  • Aktivt ta tillvara på affärsmöjligheter och erbjuda våra kunder hela vårt tjänsteerbjudande
  • Implementera och följa upp arbetsmetoder hos befintliga och nya kunder
  • Effektivisera verksamheten genom optimering av bemanning, rutiner och arbetsprocesser
  • Skapa engagemang mot gemensamma mål och stärka gemenskapen bland medarbetarna
  • Bidra till vi-känsla och en gemensam företagskultur i hela koncernen

Om dig

Du är en närvarande chef med förmågan att inspirera, entusiasmera, samt stötta och leda verksamheten utifrån målstyrning, utveckling och uppföljning. Arbetet innebär mycket kontakt med människor vilket ställer krav på flexibilitet och mycket god kommunikationsförmåga. 

Du är en tydlig ledare som coachar ditt team, samt är lyhörd, handlingskraftig och beslutsför i ditt ledarskap. Du har förmågan att se helheten samtidigt som du kan gå ned i detaljer. Du skapar en bra överblick samt styr regionen med hjälp av en stark och tydlig ekonomisk uppföljning. Som person är du entreprenöriell, prestigelös, stabil och trygg. Du har förmågan att skapa goda relationer med din omgivning.

Din bakgrund

För att lyckas, vara framgångsrik och aktuell för tjänsten har vi krav på en relevant eftergymnasial utbildning och att du har flerårig erfarenhet och dokumenterat goda resultat från liknande tjänst.  Har du erfarenhet från Facility Services/Management är det meriterande.

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka din ansökan märkt ”Ansökan Regionchef Sthlm” till jobbansokan@miabab.se senast 25 maj. För frågor angående tjänsten kontakta VD Richard Toppar, 0703 - 35 53 45

Hittade du inget jobb som passar dig?

Välkommen att skicka in din intresseanmälan.

     
     
     
     
     
     

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår