Kvalitetssäkrade städrutiner skapar hälsosam arbetsmiljö och trygga medarbetare

Dragana Evzen –

Platschef för MIAB vid Danderyds sjukhus, med expertkompetens inom kvalitetssäkrad städning och smittskyddsstädning

– Är det tillräckligt rent på jobbet? Covid-19 har höjt ribban.

– Vi vet att en hög nivå av städning och rengöring minskar risken för smittspridning och skapar trygghet och trivsel för medarbetarna, säger Dragana Evzen, platschef för MIABs städtjänster vid Danderyds sjukhus i Stockholm. Räkna med att standarden på städrutinerna blir en het arbetsmiljöfråga när många återvänder till sina arbetsplatser efter pandemin!

I MIAB har ni en trygg partner. Vi erbjuder kvalitetssäkrade städ- och facilitytjänster som motsvarar mycket högt ställda krav. Våra kompetenta städproffs ser till att det är skinande rent överallt på jobbet!

Kvalitetssäkrade städrutiner

Kvalitetssäkrade städrutiner

Hos MIAB arbetar vi ISO-certifierat enligt kvalitets- och miljöstandard. Alla städtjänster kan skräddarsys efter just er verksamhets behov, med ett garanterat rent resultat. Våra städmetoder och program är effektiva, med moderna maskiner och rengöringsmedel eller kemikalier som är Svanenmärkta eller märkta med Bra miljöval.

Expertis och erfarenhet

Expertis och erfarenhet

Städning är ett kunskapsyrke, och vi är stolta över våra 40 år i branschen som gjort oss till experter på området! Våra städtjänster och kompetenser sträcker sig från lokalvård till sanering och smittskydd. Från privata företag till publika platser. Från hotell till sjukhusmiljö och industriverksamhet. Vilken är er arbetsmiljö?

Riktigt rent = tryggt och trivsamt

Riktigt rent = tryggt och trivsamt

Att se över städrutinerna kan vara en väl värd investering som minskar risken för virus, bakterier och partiklar. Är det tillräckligt rent på jobbet? Blir speciellt riskutsatta zoner extra uppmärksammade, och håller städning och rengöring jämn kvalitet? En riktigt ren och fräsch arbetsplats känns också trygg och trivsam, och gör det lättare att fokusera på jobbet.

Jag vill veta mer om kvalitetssäkrad städning. Kontakta mig med info och ett bra erbjudande!

     
     
     
     
     
+ =  

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår