Marina Vahtola styrelseordförande för MIAB-koncernen

Efter att MIAB de senaste åren utvecklats väl och visat fint resultat förstärks nu styrelsen med ytterligare spetskompetens. MIABs bolag samlas under en styrelse med en gemensam styrelseordförande och vid den senaste bolagsstämman valdes Marina Vahtola till ny styrelseordförande i MIAB-koncernen.

Marina Vahtola har en lång, omfattande och framgångsrik karriär som VD inom bla. internationella kedje- och brandingbolag. Hon har en magisterexamen i ekonomi och har bland annat arbetat på Bauhaus och Silja Line. Marina har styrelseuppdrag i flera finska, svenska och tyska bolag. I majoriteten av uppdragen är hon styrelseordförande.

– Marina har en mångsidig och omfattande erfarenhet av olika börsbolag och hon har haft uppdrag både som vd och styrelsemedlem. Hennes breda kompetens med spets inom bland annat branding, koncept och försäljning i digitala kanaler ser vi som en väldigt värdefull tillgång för att ytterligare stärka MIABs position framåt. Vi ser även detta som en möjlighet att stärka vårt varumärke ytterligare och är väldigt glada över att välkomna Marina i vår styrelse, säger Marie Nerg, ägare MIAB. 

MIAB har en positiv utveckling där man fortsätter att växa. De senaste åren visar på fina resultat och MIAB fortsätter att stärka sin position i branschen genom nya uppdrag, nyanställningar och förvärv. I samband med bytet av styrelseordförande samlas nu bolagen inom MIAB-koncernen samtidigt under en styrelse och en styrelseordförande. Detta för att ytterligare stärka bolaget framåt och nå ännu fler synergier och utöka effektivitet och produktivitet.

– Det är en stor ära att få leda detta unika bolag, med dess fina historia och människor. Med tjänster som skapar värde på riktigt för kunderna, fina värderingar och koncept ser jag en enorm potential. Tillsammans med medarbetarna kommer vi att lyfta företaget ytterligare, givetvis med målet att bli ledande i branschen, säger Marina Vahtola.

Marina Vahtola ersätter Lennart Robertsson som lämnande uppdraget som styrelseordförande vid vårens bolagsstämma.


För mer information kontakta:

Marina Vahtola, Styrelseordförande MIAB Gruppen
marina.vahtola@chaininvest.fi
+358 40 019 63 52

Marie Nerg, ägare
marie.nerg@miabab.se
070-326 58 16

OM MIAB AB

MIAB är lokalvårdsbranschens största familjeägda bolag. Professionell städning och arbetsplatsservice med omtanke är vår kärnverksamhet. Varje kund är lika viktig och vi månar om en löpande dialog och ett personligt bemötande i varje kontakt. Företaget grundades 1979 vilket gör att vi har en gedigen kunskap och erfarenhet av uppdrag från kunder inom de flesta branscher och verksamheter, bland annat vårdsektorn, skolor, förskolor, kontor, hotell, muséer, butiker, gallerior och köpcentrum. Vi är drygt 3 000 medarbetare och koncernen omsätter ca 1,1 miljard årligen. Våra två huvudkontor ligger i Stockholm och Åbo och vi har ett flertal lokalkontor i Sverige och Finland.  Läs mer på miabab.se

Har du en kontorsfastighet, en fastighet inom besöksnäring, handel, vård & omsorg eller industri som behöver extra omvårdnad – tveka inte att höra av dig till oss! Läs mer om våra tjänster och erbjudanden här på miabab.se eller kontakta oss direkt på:

08-510 011 00