Karolinska Universitetssjukhuset

Karolinska Universitetssjukhuset är ett av Europas största universitetssjukhus. Inom verksamheten ryms sjukvård som omfattar både de stora folksjukdomarna och mer sällsynta sjukdomstillstånd. I stockholmsregionen finns ett särskilt ansvar att tillhandahålla högspecialiserad sjukvård.

Sedan den 1 april 2014 tar vi hand om all lokalvård och hygienstädning på Solna 240 00 kvm samt från den 1 november 2014 på Huddinge 235 000 kvm. Vi har personal på plats 365 dagar per år och städar allt från operationssalar, vårdsalar, kontor till kulvertar.

Våra medarbetare är vår viktigaste resurs – vår kompetens består av medarbetarnas skicklighet i att bemöta patienten och förmåga att ge lokalvård av högsta kvalité och säkerhet. Vi arbetar ständigt med att utveckla och förbättra våra arbetsmetoder inom hygienstädning.

Värdet på avtalet uppgår till totalt 540 miljoner kronor och har en kontraktstid på 4 år med möjlighet till förlängning i ytterligare två år.

 

Kontakta oss

Telefon 08-510 011 00
Fax 08-510 011 01
E-post: info@miabab.se

Bli kontaktad av säljare

Namn:

Tel:

E-post:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår