2019-11-13

MIAB söker gruppledare till Göteborg

Dina arbetsuppgifter

Som Gruppledare ska du tillsammans med driftchefen och övriga medarbetare ansvarar för att vi levererar utlovad service och kvalitet till våra kunder. Du kommer att vara med och planera, fördela och aktivt delta i det dagliga arbetet. Vi jobbar mycket med kvalitetsuppföljning så det blir också ett av dina arbetsområden.

Om dig

Du ska vara positiv, serviceinriktad, driven och tycka om att jobba hårt och ha lätt för att samarbeta med såväl kunder som personal. Du är strukturerad och tycker om att ha god ordning och att ta egna initiativ. Du talar, skriver och förstår obehindrat svenska, du har B-körkort för manuellt växlad bil.

Om oss

MIAB gruppen består av varumärkena MIAB AB, MIAB Facility Service och MIAB Syd. MIAB gruppen är Sveriges största privatägda städföretag med ambition att växa på Facility Services tjänster. MIAB Gruppen omsätter idag 500 miljoner SEK och har 1 500 anställda. MIAB gruppen har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Nyköping, Norrköping och Linköping. 

Arbetsplatsens adress

Hildedalsgatan 200

Göteborg

Utbildningsnivå

Förgymnasial utbildning 9 (10 år) (krav)

Arbetslivserfarenhet

Arbetsledare, städ/Städledare, 1-2 års erfarenhet (meriterande)

Språk

Svenska (krav)

Kompetenser

Arbetsledarerfarenhet (meriterande), Datakommunikation (meriterande), Yrkesbevis, SRY (meriterande), Yrkesbevis, PRYL (meriterande)

Körkort

B - Personbil

Kontaktinformation

Kontaktpersoner

Matthias Olsson, Regionchef

matthias.olsson@miabab.se

Sök jobbet senast: 8 januari 2020

Ange referens Gruppledare Göteborg

Arbetsgivaren vill att du skickar din ansökan via mejl till: matthias.olsson@miabab.se

 

Kontakta oss

Telefon 08-510 011 00
Fax 08-510 011 01
E-post: info@miabab.se

Bli kontaktad av säljare

Namn:

Tel:

E-post:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår