2019-08-28

MIAB söker administratör till sjukhus

Beskrivning av arbetsuppgifter: 

Vi söker dig som har förmåga att arbeta självständigt och strukturerat och kan upprätthålla en bra relation med interna och externa kunder. Du har god datavana i Word och Excel samt gärna i Visma business, Pajp och ärendehantering i Remotex. Erfarenhet av ärendehanteringssystem är meriterande. Svara i telefon och på mail, samt att därefter administrera beställningar och avvikelser från kunden i ärendehanteringssystem. Intern kommunikation. Kalkylering. Fakturering; avtalsfakturering och löpande fakturering av extrabeställningar. Uppdatera kund och fakturauppgifter. Samt övriga vanligt förekommande kontorsgöromål. 

Beskrivning av kvalifikationer:

Gymnasieekonom eller motsvarande. Högskoleutbildning är meriterande men inte ett krav. Minst ett års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har lätt för att skapa goda relationer med såväl kunder som medarbetare. Du har en mycket god kommunikativ förmåga i svenska i tal och skrift. Som person är du serviceinriktad, noggrann, effektiv och självgående.

Utbildningsnivå

Gymnasial utbildning med inriktning Företagsekonomi, handel och administration (meriterande)

Arbetslivserfarenhet

Administrativ assistent, Mindre än 1 års erfarenhet (meriterande)

Språk

Svenska (krav)

Kompetenser

MS Word (meriterande), MS Excel (meriterande), MS Office (meriterande), Kalkylering (meriterande), Faktureringsvana (meriterande)

Kontaktinformation

Kontaktpersoner

Ulf Sjöberg, Divisionschef

ulf.sjoberg@miabab.se

Ange referens Administratör till sjukhus

Skicka din ansökan via mejl till: ulf.sjoberg@miabab.se

Kontakta oss

Telefon 08-510 011 00
Fax 08-510 011 01
E-post: info@miabab.se

Bli kontaktad av säljare

Namn:

Tel:

E-post:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår