2018-01-04

MIAB söker arbetsledare/platschef till södra Stockholm

Vi söker en driftig, engagerad och serviceinriktad arbetsledare/platschef till södra Stockholm.

Arbetsuppgifter

Ansvarar för samtliga underställda personal med att leda, fördela och följa upp personals arbete och utveckling. Leda, följa upp och utveckla sitt ansvarsområde med fokus på att uppfylla satta mål. Samordningsansvar med Divisionschef. Tillse att tilldelade områden är bemannade och att vikarier finns. Utföra och dokumentera kvalitetskontroller. Kontinuertlig aktiv kontakt med kunder. Driver och utvecklar kvalitetsarbetet med ständiga förbättringar. Budgetansvar och arbetsgivaransvar för personal, direkt underställda gruppledare och lokalvårdare. Löpande se över resursfördelning inom sitt ansvarsområde för att säkerställa tidsoptimering per kund/område.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av lokalvård, meriterande i vårdmiljö.
SRY eller PRYL samt utbildning i INSTA800 är meriterande.
PC-vana och vana att använda administrativa system. Förmåga att arbeta självständigt och strukturerat. Lätt att styra och leda personal i en komplex verksamhet. Du har ett positivt och förtroendefullt sätt och har lätt att upprätthålla en bra relation med kund.

Tillträde

Snarast

Välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande.

Kontaktperson

Ulf Sjöberg, Divisionschef

ulf.sjoberg@miabab.se
070-919 22 22

Kontakta oss

Telefon 08-510 011 00
Fax 08-510 011 01
E-post: info@miabab.se

Bli kontaktad av säljare

Namn:

Tel:

E-post:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår