2019-07-16

MIAB söker Driftchef/Platschef

Om dig

Vi söker dig som har: Förmåga att arbeta självständigt och strukturerat. Lätt för att styra och leda personal i en komplex verksamhet. Ett positivt och förtroendefullt sätt och kan upprätthålla en bra relation med kund. Erfarenhet av INSTA 800, PC-vana och vana att använda administrativa system. Erfarenhet av lokalvård i vårdmiljö, SRY-utbildning, Pryl-utbildning samt Dansk Hygienstandard är meriterande.

Din profil

Kompetenser

Meriterande:

Arbetsledarerfarenhet

Städtjänster

Sjukhusstädning  

Yrkesbevis, SRY/PRYL

Arbetslivserfarenhet

 Meriterande:

 Städare / Lokalvårdare5 års erfarenhet eller mer

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en driftig, engagerad och serviceinriktad driftchef/platschef för större lokalvårdsuppdrag i Stockholm. Ansvarar för samtlig underställd personal. Leder, fördelar och följer upp personals arbete och personliga utveckling. Leder, följer upp och utvecklar sitt ansvarsområde med fokus på att uppfylla satta mål. Samordningsansvar med Divisionschef. Tillse att tilldelade områden är bemannade och att vikarier finns. Utföra och dokumentera kvalitetskontroller. Kontinuerlig aktiv kontakt med kunder. Driver och utvecklar kvalitetsarbetet med ständiga förbättringar. Budgetansvar och arbetsgivaransvar för personal och sitt ansvarsområdes direkt underställda gruppledare och lokalvårdare. Löpande se över resurs- fördelning inom sitt ansvarsområde för att säkerställa tidsoptimering per kund/område.

Övrigt

Anställningsvillkor

Tillsättning snarast

Arbetsplats

Stockholm

Kontaktperson

Ulf Sjöberg, divisionschef
ulf.sjoberg@miabab.se

 

Kontakta oss

Telefon 08-510 011 00
Fax 08-510 011 01
E-post: info@miabab.se

Bli kontaktad av säljare

Namn:

Tel:

E-post:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår