Professionell specialstädning

för krävande miljöer

Allmänstädning av sjukhus och industrier ställer särskilt höga krav. För vårdinrättningar är hygienen oerhört viktig med tanke på infektionsrisken. En del lokaler måste dessutom vara helt fria från damm och partiklar. I de här miljöerna är städningen verksamhetskritisk, och kräver speciella städprogram. För sjukhus och industrier med krav på rena rum kan vi också åta oss storstädning, fönsterputs, gardintvätt och golvvård.

Eftersom vi ofta städar under pågående verksamhet är vi t ex vana vid att samarbeta med sjukhuspersonalen för att arbetet ska ske så smidigt som möjligt, även när patientsalarna tillfälligt måste utrymmas.

Att vi kan vara flexibla beror till stor del på våra medarbetare. Eftersom städning på sjukhus också innebär möten med människor där situationer kan bli akuta, är vi noga med rekryteringen av vår personal. Det betyder samtidigt att ni får kontinuitet och kvalitet i arbetet vi gör för er.

Kontakta oss

Telefon 08-510 011 00
Fax 08-510 011 01
E-post: info@miabab.se

Bli kontaktad av säljare

Namn:

Tel:

E-post:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår