Friskt och fräscht

med rätt hygienartiklar

Med god hygien minskar risken för infektioner och sjukfrånvaro på arbetsplatsen. Dessutom ökar trivseln. Vi har alla förbrukningsartiklar som tvål, pappershandukar och papperskorgar, och erbjuder systemlösningar i olika utföranden.

När företagets wc- och köksutrymmen är välskötta ger det inte bara ett trevligare intryck för medarbetare och besökare. Genom att använda hygienprodukterna på rätt sätt kan man också minska risken för att infektioner sprids i influensa- och förkylningstider. De flesta vet säkert redan att pappershanddukar är betydligt mer hygieniska än frottéhanddukar, och att bakterier och virus snabbt överförs via handkontakt. Men det är också viktigt att torka händerna riktigt torra - fuktig hud överför tusen gånger fler bakterier än torr hud.

Med MIAB får du fräscha wc-utrymmen och möjlighet att välja upplägg och lösningar som passar just dig och dina lokaler. Inte minst får ni en frisk och fräsch arbetsplats.

Kontakta oss

Telefon 08-510 011 00
Fax 08-510 011 01
E-post: info@miabab.se

Bli kontaktad av säljare

Namn:

Tel:

E-post:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår