Städning - en ren förtjänst

När vi träffar våra kunder märker vi att något till synes enkelt som städning gör väldigt stor skillnad. Att det alltid är rent och fräscht på alla allmänna ytor, toaletter och personalutrymmen ger ett gott intryck hos företagets besökare, och bidrar till den allmänna trivseln.

Kort sagt, det är inte alltid så enkelt med städning. Men med MIAB som leverantör så blir det enkelt. Vi har arbetat med städning sedan 1979, och vet vad det är som måste fungera. Vi vet t ex att resultatet beror på vem som utför städningen. Därför lägger vi stor vikt vid att rekrytera rätt personal, och tar hand om medarbetarna med personliga utvecklingsplaner. Det är tryggt att veta också för er eftersom våra medarbetare hela tiden rör sig i era lokaler.

Dessutom är städutrustningen ergonomiskt och miljömässigt godkänd. MIAB:s verksamhet är ISO-certifierad för kvalitet och miljö och vi strävar alltid efter att använda Svanen-märkta produkter. Det är bra både för er och för vår personal. Att vi använder rengöringsmedel av hög kvalitet betyder också att golv och andra ytor får en längre tidslängd med en smutsavvisande yta.

Det ska bli rent, punkt slut!

Kontakta oss

Telefon 08-510 011 00
Fax 08-510 011 01
E-post: info@miabab.se

Bli kontaktad av säljare

Namn:

Tel:

E-post:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår