MIAB söker säljare inom Städ och FM

Vi ska förändra vår bransch. Vi gillar stora utmaningar och nu letar vi efter dig som också drivs av det. Om du dessutom älskar affärer och komplexa lösningar kan detta vara rätt utmaning för dig.
Vi söker dig som på riktigt vill vara med och påverka!

Om rollen

Hos oss kommer du att sätta både MIAB och ditt namn på FM-kartan. Du kommer att vara med och utveckla vår marknad och våra kunder, både nya och befintliga. MIAB kommer, som hela vår bransch, att ha utmaningar och stöta på problem. Och vi älskar det! Varje dag ger oss nya insikter och möjligheter. Det gör MIAB till en spännande och utvecklande arbetsplats. Inom MIAB finns kompetensen och viljan att anta alla sorters utmaningar – tillsammans kommer vi kunna förändra vår bransch och växa, både som företag och individer.

Säljteamet består av 10 säljare som jobbar tillsammans med Försäljningschef, Regionchefer och Driftpersonal för nå uppsatta mål.

Vi har en väl utarbetad och fungerande säljprocess och du kommer att jobba med alla steg i processen. Allt ifrån prospektering och uppsöka nya och befintliga kunder till att sätta ihop presentationer, bygga offerter, kalkylering, paketering och avslut.

Omtanke, Trygghet och Engagemang är våra ledord som också kommer att prägla ditt arbete. Våra värdeord ligger oss varmt om hjärtat och det kommer du att märka. Hos oss spelar alla en viktig roll!

Vårt uppdrag

Vårt uppdrag går ut på att skapa en bra arbetsmiljö för anställda, en välkomnande miljö för kunder och besökare och vi vill bidra till en upplevelse man vill återkomma till.

MIAB levererar Städ- och FM-tjänster till företag och organisationer. Vi paketerar ihop en helhetsleverans av olika branschlösningar eller levererar de som singeltjänster, t.ex. lokalvård och arbetsplatsservice (Konferens, vaktmästeri, frukt, kaffe, växter, avfallshantering, kontorsmaterial mm.)

Din erfarenhet

Du behöver vara strukturerad och van att följa upp ditt arbete. Du har gymnasieutbildning och erfarenhet av försäljning. Gärna av konceptförsäljning. Du behärskar givetvis svenska i tal och skrift och är van att kommunicera på ett professionellt sätt med kontaktpersoner på alla nivåer. Har du ett nätverk som gillar och litar på dig är det ett plus. Körkort är ett krav. 
Du behöver inte komma från branschen men har du erfarenheten är det meriterande. 
Du kan hantera officepaketet och ser inget hinder i att lära dig nya system om så krävs.

Häng med när Sveriges största familjeägda bolag inom facility service skall förändra hela branschen! Vi skall växa både på bredden i vårt erbjudande och geografiskt. Det blir något extra och du kommer aktivt att påverka utformningen av vår resa. Som del i vår organisation utgår du från något av våra kontor i Stockholm, Göteborg, Linköping eller Malmö. Vill du vara med på vår spännande resa?

Urval och intervjuer sker löpande, så skicka din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten är tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse.

Frågor besvaras av Björn Hellquist, Försäljningschef, via e-post bjorn.hellquist@miabab.se

 

MIAB söker administratör till sjukhus

Beskrivning av arbetsuppgifter: 

Vi söker dig som har förmåga att arbeta självständigt och strukturerat och kan upprätthålla en bra relation med interna och externa kunder. Du har god datavana i Word och Excel samt gärna i Visma business, Pajp och ärendehantering i Remotex. Erfarenhet av ärendehanteringssystem är meriterande. Svara i telefon och på mail, samt att därefter administrera beställningar och avvikelser från kunden i ärendehanteringssystem. Intern kommunikation. Kalkylering. Fakturering; avtalsfakturering och löpande fakturering av extrabeställningar. Uppdatera kund och fakturauppgifter. Samt övriga vanligt förekommande kontorsgöromål. 

Beskrivning av kvalifikationer:

Gymnasieekonom eller motsvarande. Högskoleutbildning är meriterande men inte ett krav. Minst ett års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har lätt för att skapa goda relationer med såväl kunder som medarbetare. Du har en mycket god kommunikativ förmåga i svenska i tal och skrift. Som person är du serviceinriktad, noggrann, effektiv och självgående.

Utbildningsnivå

Gymnasial utbildning med inriktning Företagsekonomi, handel och administration (meriterande)

Arbetslivserfarenhet

Administrativ assistent, Mindre än 1 års erfarenhet (meriterande)

Språk

Svenska (krav)

Kompetenser

MS Word (meriterande), MS Excel (meriterande), MS Office (meriterande), Kalkylering (meriterande), Faktureringsvana (meriterande)

Kontaktinformation

Kontaktpersoner

Ulf Sjöberg, Divisionschef

ulf.sjoberg@miabab.se

Ange referens Administratör till sjukhus

Skicka din ansökan via mejl till: ulf.sjoberg@miabab.se

 

MIAB söker Gruppledare

Om dig
Vi söker dig som är strukturerad med god ordning och reda. Du är van att ta egna initiativ och vill ha en roll där du får utrymme till det. Du är pedagogisk och kan förklara för underställd personal på ett bra sätt. Du har ett positivt och förtroendefullt sätt. Erfarenhet av lokalvård, meriterande i vårdmiljö. SRY eller Pryl utbildning är meriterande Erfarenhet av INSTA 800 och förmåga att använda administrativa system.

Din profil

Meriterande

Yrkesbevis, SRY

Yrkesbevis, PRYL

Arbetslivserfarenhet

Meriterande

Städare/Lokalvårdare5 års erfarenhet eller mer

Dina arbetsuppgifter
Vi söker driftig, engagerad och serviceinriktad arbetsledare/gruppledare för större lokalvårdsuppdrag i Stockholm. Löpande kontakt med Kundens kontaktperson i frågor som rör arbetet som utförs på plats. Daglig kontroll att personal inom eget ansvarsområde är på plats, utför sitt arbete och gör egenkontroll. Tidrapportering. Beställa material och kontrollera leveranser. Utföra kvalitetsuppföljning på kundobjekt enligt gällande policy och avtal. Tillsätta personal vid ex sjukdom och semester, visa område för vikarie och följa upp att instruktioner följs. Vid behov omfördela arbetet. Utföra eget arbete dagligen i omfattning som framgår av ordinarie befattning/tjänst. Utbilda underställd personal löpande.

Arbetsplats
Stockholm

Kontaktperson
Ulf Sjöberg, divisionschef

ulf.sjoberg@miabab.se

Kontakta oss

Telefon 08-510 011 00
Fax 08-510 011 01
E-post: info@miabab.se

Bli kontaktad av säljare

Namn:

Tel:

E-post:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår