Driftchef inom Facility Service

Vi ska förändra vår bransch. Vi gillar stora utmaningar och nu letar vi efter dig som också drivs av det. Om du dessutom älskar att utveckla människor och affärer kan detta vara rätt utmaning för dig! Vi söker dig som vill vara en del av vårt lagarbete, som har rätt inställning och ett inre driv med en sjusärdeles omtanke.

 Omtänksam och kamratlig, bland annat…

Arbetet kommer i första hand att innebära att du har ekonomiskt ansvar samt kund- och personalansvar för ditt driftområde som omfattar städuppdrag och helhetslösningar inom Facility Management i Stockholm.

 För oss på MIAB är ledarskap viktigt. Genom ditt goda ledarskap förväntas du skapa förutsättningar för dina medarbetare att kunna utvecklas och prestera. Som driftchef inom MIAB leder du verksamheten mot uppsatta mål i nära samarbete med kunder, medarbetare och närmsta chef. Du ansvarar även för att verksamheten är optimalt dimensionerad och bemannad. Vi förutsätter att du värdesätter hög kvalitet och kundnöjdhet och att du arbetar aktivt för tillväxt och merförsäljning. Du har en passion för att ge service till dina kunder.

 Omtanke är vårt ledord och det ska ligga dig varmt om hjärtat också. Hos oss spelar alla en viktig roll!

 Din erfarenhet

Du behöver vara strukturerad och van att följa upp ditt arbete. Du har gymnasieutbildning och erfarenhet av ledarskap, ekonomi, personal och kundrelationer. Du har troligtvis erfarenhet från liknande personalintensiv bransch och behärskar givetvis svenska i tal och skrift. Körkort är ett krav då resor förekommer i tjänsten. Du behöver ha PC-vana och vana att använda administrativa IT-system. Erfarenhet av lokalvård, SRY-, Pryl- och INSTA 800 utbildning är meriterande.

 Häng med när Sveriges största familjeägda bolag inom Facility Service skall förändra hela branschen! Vi skall växa både på bredden i vårt erbjudande och geografiskt. Det blir något extra och du kommer aktivt att påverka utformningen av vår resa. Som del i vår Stockholmsorganisation utgår du från huvudkontoret i Alvik. Vill du vara med på vår spännande resa?

 Urval och intervjuer sker löpande, så skicka din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten är tillsvidare (provanställning) med tillträde enligt överenskommelse. Frågor besvaras av Thomas Olsson, t.f. Regionchef på telefon 070-335 53 45, alternativt thomas.olsson@miabab.se

 Välkommen med din ansökan!

MIAB gruppen är Sveriges största privatägda Facility Service-företag med ambition att växa med fler Facility Services tjänster och på fler marknader. MIAB gruppen omsätter idag 570 miljoner SEK och har 1 500 anställda. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Södertälje, Nyköping, Norrköping, Linköping och Helsingborg.

Välkommen att läsa mer om oss på vår hemsida www.miabab.se

Kan du sälja Facility Service med omtanke? 
MIAB söker 

Säljare/Affärsutvecklare

Vi skall förändra vår bransch. Vi gillar stora utmaningar och nu letar vi efter fler som drivs av det. Om du dessutom älskar kundkontakt och att sälja servicetjänster kan detta vara rätt utmaning för dig! Vi söker dig som vill vara en del av vårt lagarbete, som har rätt säljinställning och ett eget inre driv med en sjusärdeles omtanke.

Arbetet kommer i första hand att vara försäljning till nya kunder av både städuppdrag och helhetslösningar inom Facility Management. Det handlar om att aktivt och på egen hand, sköta hela säljprocessen - från att boka in besök och göra behovsanalyser - till att presentera offerter och ta emot order.

Starka och nya kort till Stockholm/Uppsala och Linköping/Norrköping

I Stockholm/Uppsala söker vi flera medarbetare. Vi är intresserade av dig som är ung och vill satsa stenhårt på att utvecklas inom vår bransch och säljyrket. Vi söker även dig som är en erfaren säljare, har du erfarenhet ifrån branschen är det meriterande men inte ett krav. Det viktigaste är att du är energisk och kan kan driva större processer både riks och regionalt. 

I Linköping/Norrköping/Nyköping söker vi dig som har erfarenhet från branschen. Här är den viktigaste uppgiften att attrahera nya kunder, men även att utveckla affären för våra befintliga kunder.

Omtänksam och kamratlig, bland annat…
Vi vill att du verkligen bryr dig om samarbete, affärsutveckling och har en omtänksam förmåga att stötta kollegorna och dina kunder till framgångar. Hos oss spelar alla en viktig roll. Omtanke är vårt ledord och det ska ligga dig varmt om hjärtat också. Vi vill att du kan skapa affärsmässiga relationer och är van att arbeta i högt tempo. Du bör också vara strukturerad och van att regelmässigt följa upp ditt arbete. Du behärskar svenska i tal och skrift och arbetar obehindrat digitalt. B-körkort är ett krav, eftergymnasial utbildning är meriterande.

Häng med när Sveriges största familjeägda bolag inom facility service skall förändra hela branschen! Vi skall växa både på bredden i vårt erbjudande och geografiskt. Det blir något extra och du kommer aktivt att påverka utformningen av vår resa. I Stockholm/Uppsala utgår vi från huvudkontoret i Alvik. I Östergötland med omnejd är utgångspunkten Linköping, Norrköping eller Nyköping. Oavsett var du arbetar, så rapporterar du till försäljningschefen. Individuell lönesättning tillämpas och tjänstebil ingår.

Vill du vara med på vår spännande resa?
Vi intervjuar kontinuerligt, så skicka din ansökan så snart som möjligt. Frågor besvaras av Mattias Rydstedt, Försäljningschef på telefon 070-7524203 alternativt mattias.rydstedt@miabab.se, ansökningsformulär kommer du till genom att klicka på denna länk

Länk till annonsen hos Säljpoolen.

MIAB gruppen är Sveriges största privatägda Facility Service-företag med ambition att växa med fler Facility Services tjänster och på fler marknader. MIAB gruppen omsätter idag 500 miljoner SEK och har 1 200 anställda. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Södertälje, Nyköping, Norrköping och Linköping. Välkommen att läsa mer om oss på vår hemsida www.miabab.se


MIAB Facility Services söker Arbetsledare/Driftchef till vårdmiljö

Vi söker en driftig, engagerad och serviceinriktad arbetsledare/platschef till södra Stockholm.

Arbetsuppgifter

Ansvarar för samtliga underställda personal med att leda, fördela och följa upp personals arbete och utveckling. Leda, följa upp och utveckla sitt ansvarsområde med fokus på att uppfylla satta mål. Samordningsansvar med Divisionschef. Tillse att tilldelade områden är bemannade och att vikarier finns. Utföra och dokumentera kvalitetskontroller. Kontinuerlig aktiv kontakt med kunder. Driver och utvecklar kvalitetsarbetet med ständiga förbättringar. Budgetansvar och arbetsgivaransvar för personal, direkt underställda gruppledare och lokalvårdare. Löpande se över resursfördelning inom sitt ansvarsområde för att säkerställa tidsoptimering per kund/område.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av lokalvård, meriterande i vårdmiljö.
SRY eller PRYL samt utbildning i INSTA800 är meriterande.
PC-vana och vana att använda administrativa system. Förmåga att arbeta självständigt och strukturerat. Lätt att styra och leda personal i en komplex verksamhet. Du har ett positivt och förtroendefullt sätt och har lätt att upprätthålla en bra relation med kund.

Tillträde

Snarast

Välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande.

Kontaktperson

Ulf Sjöberg, Divisionschef

ulf.sjoberg@miabab.se
070-919 22 22

 

MIAB Facility Services söker Teamledare till vårdmiljö

Vi söker dig som jobbat med lokalvård tidigare, meriterande i vårdmiljö. Du är kvalitetsmedveten, ordningsam, ansvarstagande och positiv. 

Du är social och har lätt att arbeta individuellt eller i grupp. I rollen som gruppledare kommer du att planera, utföra, följa upp och kvalitetssäkra lokalvården samt coacha lokalvårdarna.

Kvalifikationer

Du ska behärska svenska i tal och skrift samt ha dokumenterad städerfarenhet. Du har erfarenhet av kvalitetssäkring och kundkontakter. Vi söker dig som är engagerad, samarbetsvillig och har en positiv attityd.

Tillträde

Så snart som möjligt

Placering

Stockholm Söderort

Kontaktperson

Ulf Sjöberg, Divisionschef

ulf.sjoberg@miabab.se
070-919 22 22

Kontakta oss

Telefon 08-510 011 00
Fax 08-510 011 01
E-post: info@miabab.se

Bli kontaktad av säljare

Namn:

Tel:

E-post:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår