MIAB söker administratör till sjukhus

Beskrivning av arbetsuppgifter: 

Vi söker dig som har förmåga att arbeta självständigt och strukturerat och kan upprätthålla en bra relation med interna och externa kunder. Du har god datavana i Word och Excel samt gärna i Visma business, Pajp och ärendehantering i Remotex. Erfarenhet av ärendehanteringssystem är meriterande. Svara i telefon och på mail, samt att därefter administrera beställningar och avvikelser från kunden i ärendehanteringssystem. Intern kommunikation. Kalkylering. Fakturering; avtalsfakturering och löpande fakturering av extrabeställningar. Uppdatera kund och fakturauppgifter. Samt övriga vanligt förekommande kontorsgöromål. 

Beskrivning av kvalifikationer:

Gymnasieekonom eller motsvarande. Högskoleutbildning är meriterande men inte ett krav. Minst ett års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har lätt för att skapa goda relationer med såväl kunder som medarbetare. Du har en mycket god kommunikativ förmåga i svenska i tal och skrift. Som person är du serviceinriktad, noggrann, effektiv och självgående.

Utbildningsnivå

Gymnasial utbildning med inriktning Företagsekonomi, handel och administration (meriterande)

Arbetslivserfarenhet

Administrativ assistent, Mindre än 1 års erfarenhet (meriterande)

Språk

Svenska (krav)

Kompetenser

MS Word (meriterande), MS Excel (meriterande), MS Office (meriterande), Kalkylering (meriterande), Faktureringsvana (meriterande)

Kontaktinformation

Kontaktpersoner

Ulf Sjöberg, Divisionschef

ulf.sjoberg@miabab.se

Ange referens Administratör till sjukhus

Skicka din ansökan via mejl till: ulf.sjoberg@miabab.se

 

MIAB söker svensktalande lokalvårdare

Dina arbetsuppgifter
MIAB söker lokalvårdare till städning inom flera av våra sjukhusuppdrag. I rollen som lokalvårdare kommer du att planera, utföra, följa upp och kvalitetssäkra lokalvården på tilldelat område. I tjänsten som lokalvårdare innebär det att man har kundkontakt vilket ställer höga krav på känslan för service med omtanke, som också är MIABs ledord.

Språkkrav för tjänsten: Svenska, SFI Nivå C1
Svenska språket är ett krav med att kunna tala, läsa och kommunicera med enkelt språk.

Om dig
Du är kvalitetsmedveten, ordningsam, ansvarstagande och positiv. Du har lätt för att arbeta både individuellt samt i grupp. Vi söker dig som har erfarenhet av lokalvård inom sjukhusstädning. SRY, Pryl eller INSTA 800 utbildning är meriterande. 

Utbildningsnivå
Förgymnasial utbildning 9 (10 år) (meriterande)

Arbetslivserfarenhet
Städare/Lokalvårdare, 1-2 års erfarenhet (krav)

Språk
Svenska (krav)

Kompetenser
Yrkesbevis, PRYL (meriterande), Yrkesbevis, SRY (meriterande)

Om oss
MIAB AB har bedrivit lokalvård sedan 1979, vilket har gett oss en bred och gedigen erfarenhet av att utföra lokalvård i såväl offentlig som privat företagsmiljö. Vi arbetar flexibelt och proaktivt, alltid med ett professionellt utförande och uppträdande med kunden i fokus. MIAB Facility Services är en del av MIAB - gruppen. MIAB gruppen omsätter idag ca 550 miljoner SEK och har 1500 anställda. 

Kontaktpersoner
Ulf Sjöberg, Divisionschef
ulf.sjoberg@miabab.se

Sök jobbet senast: 31 oktober 2019

Ange referens Lokalvårdare Sjukhus

Arbetsgivaren vill att du skickar din ansökan via mejl till: ulf.sjoberg@miabab.se

MIAB söker Driftchef/Platschef till Stockholm

Om dig
Vi söker dig som har: Förmåga att arbeta självständigt och strukturerat. Lätt för att styra och leda personal i en komplex verksamhet. Ett positivt och förtroendefullt sätt och kan upprätthålla en bra relation med kund. Erfarenhet av INSTA 800, PC-vana och vana att använda administrativa system. Erfarenhet av lokalvård i vårdmiljö, SRY-utbildning, Pryl-utbildning samt Dansk Hygienstandard är meriterande.

Din profil

Meriterande:

Arbetsledarerfarenhet

Städtjänster

Sjukhusstädning  

Yrkesbevis, SRY/PRYL

Arbetslivserfarenhet

Meriterande:

Städare / Lokalvårdare5 års erfarenhet eller mer

Dina arbetsuppgifter
Vi söker en driftig, engagerad och serviceinriktad driftchef/platschef för större lokalvårdsuppdrag i Stockholm. Ansvarar för samtlig underställd personal. Leder, fördelar och följer upp personals arbete och personliga utveckling. Leder, följer upp och utvecklar sitt ansvarsområde med fokus på att uppfylla satta mål. Samordningsansvar med Divisionschef. Tillse att tilldelade områden är bemannade och att vikarier finns. Utföra och dokumentera kvalitetskontroller. Kontinuerlig aktiv kontakt med kunder. Driver och utvecklar kvalitetsarbetet med ständiga förbättringar. Budgetansvar och arbetsgivaransvar för personal och sitt ansvarsområdes direkt underställda gruppledare och lokalvårdare. Löpande se över resurs- fördelning inom sitt ansvarsområde för att säkerställa tidsoptimering per kund/område.

Övrigt
Tillträde snarast

Kontaktperson
Ulf Sjöberg, divisionschef
ulf.sjoberg@miabab.se


MIAB söker Gruppledare

Om dig
Vi söker dig som är strukturerad med god ordning och reda. Du är van att ta egna initiativ och vill ha en roll där du får utrymme till det. Du är pedagogisk och kan förklara för underställd personal på ett bra sätt. Du har ett positivt och förtroendefullt sätt. Erfarenhet av lokalvård, meriterande i vårdmiljö. SRY eller Pryl utbildning är meriterande Erfarenhet av INSTA 800 och förmåga att använda administrativa system.

Din profil

Meriterande

Yrkesbevis, SRY

Yrkesbevis, PRYL

Arbetslivserfarenhet

Meriterande

Städare/Lokalvårdare5 års erfarenhet eller mer

Dina arbetsuppgifter
Vi söker driftig, engagerad och serviceinriktad arbetsledare/gruppledare för större lokalvårdsuppdrag i Stockholm. Löpande kontakt med Kundens kontaktperson i frågor som rör arbetet som utförs på plats. Daglig kontroll att personal inom eget ansvarsområde är på plats, utför sitt arbete och gör egenkontroll. Tidrapportering. Beställa material och kontrollera leveranser. Utföra kvalitetsuppföljning på kundobjekt enligt gällande policy och avtal. Tillsätta personal vid ex sjukdom och semester, visa område för vikarie och följa upp att instruktioner följs. Vid behov omfördela arbetet. Utföra eget arbete dagligen i omfattning som framgår av ordinarie befattning/tjänst. Utbilda underställd personal löpande.

Arbetsplats
Stockholm

Kontaktperson
Ulf Sjöberg, divisionschef

ulf.sjoberg@miabab.se

MIAB söker Teamledare till Stockholm

Vi söker nu en Teamledare/Gruppledare till vårt nuvarande uppdrag hos Regeringskansliet. Som Teamledare/Gruppledare ska du tillsammans med platschefen och övriga medarbetare ansvara för att vi levererar utlovad service och kvalitet till vår kund.

 Du kommer att vara med och planera, fördela och aktivt delta i det dagliga arbetet. Vi jobbar mycket med kvalitetsuppföljning så det blir också ett av dina arbetsområden. Det är också förväntat utav dig att du skall kunna temporärt ersätta platschefen under dennes frånvaro, t.ex. vid semestrar.

Om dig
Vi ser att du är serviceinriktad, flexibel, trivs med att ha och få ansvar, självständig samt noggrann. Det är även viktigt att du har lätt för att samarbeta med såväl kunder som personal. Du är strukturerad och tycker om att ha god ordning och gärna tar egna initiativ. Du talar, skriver och förstår obehindrat svenska.

Din profil
Utbildning, Förgymnasial utbildning 9 (10 år) –

Kompetenser
Meriterande
Arbetsledarerfarenhet
Datakommunikation
Yrkesbevis, SRY/Yrkesbevis, PRYL
Erfarenhet av maskinstäd

Språk
Krav
Svenska i tal och skrift

Arbetslivserfarenhet
Krav
Städare / Lokalvårdare, 1-2 års erfarenhet

Meriterande
Arbetsledare, städ / Städledare, 1-2 års erfarenhet

Lön, ersättning och förmåner
Lön och andra ersättningar enligt överenskommelse.

Om anställningsvillkoren
Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Arbetsplats
Regeringskansliet
Jakobsgatan 24
111 52 Stockholm

Maila din ansökan till: cosmin.moraru@miabab.se senast den 2019-07-31.

För ytterligare information, kontakta Cosmin Moraru, tel. 070-967 12 61.

Kontakta oss

Telefon 08-510 011 00
Fax 08-510 011 01
E-post: info@miabab.se

Bli kontaktad av säljare

Namn:

Tel:

E-post:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår