Gröna växter på kontoret minskar stressen

Gröna växter på kontoret skapar bättre arbetsmiljö och trivsel. Luften blir bättre och de levande växterna är avstressande för medarbetarna. Vi levererar allt från ljusgårdar och vattenfall till växter med krukor och belysning i olika utföranden. Tjänsten innebär också att vi regelbundet sköter om såväl krukor som växter samt bistår med vattning, näringstillförsel och uppbindning. När det behövs ombesörjer vi omplantering och beskärning av växterna - allt för att de ska se så fräscha ut som möjligt.

Vi erbjuder även ett fullserviceavtal med växtgaranti för såväl hyrda som köpta växter. Garantin innebär att en växt som tappar sitt prydnadsvärde eller dör ersätts med en ny, självklart motsvarande ursprungsväxten. I miljöer där förhållanden inte uppfyller kraven för levande växter kan vi också bidra med torkade växter eller konstprydnadsväxter. Självklart tar vi fram en kundanpassad serie där växter och kärl matchar kundens egna produkter och stämmer överens med företagsprofilen.

Kontakta oss

Telefon 08-510 011 00
Fax 08-510 011 01
E-post: info@miabab.se

Bli kontaktad av säljare

Namn:

Tel:

E-post:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår