Friskt välkylt vatten

Vi arbetar för att servera friskt välkylt vatten, med eller utan kolsyra. Vi säljer och hyr ut vattenautomater. Gemensamt för våra vattenmaskiner är den höga kvaliteten på funktion och utförande. Välj inbyggd, bänk eller fristående maskin i attraktiv design. Vattenautomaten filtrerar, renar, kyler och kolsyresätter vanligt kranvatten.

Alla företag har inte samma förutsättningar. Vi har ett brett sortiment, och kan därför erbjuda rätt vattenmaskin för varje företag.

För att vattenautomaterna skall fungera bra och hålla god hygien ger vi tillgång till ett serviceprogram där vi utför löpande underhåll.

Vi har mängder med valmöjligheter. Våra inbyggda vattentorn kan fås med allt ifrån ”ölkranar” till moderna Touch modeller. Vattenmaskin med touchpanel kan fås med ”självpåfyllning”, vilket gör att du bara behöver toucha panelen en gång för att få önskad mängd. Denna maskin har blivit en självklar succé, framförallt på restaurangsidan.

Kontakta oss

Telefon 08-510 011 00
Fax 08-510 011 01
E-post: info@miabab.se

Bli kontaktad av säljare

Namn:

Tel:

E-post:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår