Kaffe på jobbet

Vi erbjuder er en mängd möjligheter för att du ska kunna njuta av kaffe på jobbet på bästa sätt. Vi har lång och god erfarenhet av att hitta kaffemaskiner för företag och kan erbjuda allt från den enklaste lilla kaffemaskinen till avancerade kaffesystem.

I vårt sortiment finns förstklassiga produkter från ledande varumärken. Vi har även ett stort utbud av kaffebönor och kan erbjuda kaffe som är såväl krav- som rättvisemärkt.

Vi har lång och god erfarenhet av att hitta kaffemaskiner för företag och kan erbjuda allt från den enklaste lilla kaffemaskinen till avancerade kaffesystem. Genom rätt kaffemaskiner på jobbet vill vi göra det enkelt för våra kunder att njuta av gott kaffe, hör av dig så berättar vi mer.

Vi försöker i möjligaste mån samordna externa leveranser och minimera körsträckorna. Både våra egna och våra leverantörers fordon ska vid inköpstillfället utgöra ett av de minsta miljöpåverkande alternativen som då finns på marknaden Finns ett miljövänligt, ekologiskt alternativ till vårt produktutbud kompletterar vi sortimentet med det.

Kontakta oss

Telefon 08-510 011 00
Fax 08-510 011 01
E-post: info@miabab.se

Bli kontaktad av säljare

Namn:

Tel:

E-post:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår